#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 12min reizen 12min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

123 Parking Charleroi airport

Bent u op zoek naar een parkeerplaats bij Charleroi Airport, dan kunt u bij Vliegen en Parkeren terecht voor een overzicht van alle aanbieders. U kunt eenvoudig het gehele aanbod van parkeeraanbieders vergelijken en filteren. 123Parking maakt goedkoop parkeren bij Charleroi mogelijk en beschikt over een shuttle service. Dat houdt in dat u vanaf de parkeerplaats naar het vliegveld van Charleroi wordt gebracht, nadat u geparkeerd heeft. Deze service is altijd in de prijs inbegrepen en er worden verder geen boekings- en/of reserveringskosten doorberekend.  Op die manier bent u altijd verzekerd van de laagste prijs! 

Lees meer
Adres parkeerplaats Rue de Wangenies 116, 6220 Fleurus
Reistijd shuttle: 12min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met 123 Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Parkeren luchthaven Charleroi, met Vliegen & Parkeren

Op Brussel Charleroi airport parkeren is gemakkelijk en snel geregeld via Vliegen & Parkeren. Speciaal voor de reizende consument geven wij inzicht in parkeerplaatsen rondom verschillende vliegvelden. Op basis van uw ingevulde data en overige wensen, selecteren wij voor u het best passende en goedkoopste aanbod. Omdat Vliegen & Parkeren een onafhankelijk vergelijkingsplatform is, laten we de keuze vanaf dan aan u over. Reserveren is binnen enkele minuten geregeld en u ontvangt daarna een reserveringsbevestiging in de mail. Wij zien graag dat klanten onbezorgd op vakantie gaan en zij waarderen ons daarom met een 8,5+!

Shuttle parkeren bij Charleroi airport

Uw auto parkeren rondom Charleroi Airport hoeft niet duur te zijn, met de shuttle parking service van 123parking is het langparkeren bij Charleroi voordelig en gemakkelijk. U rijdt hierbij zelf naar de gereserveerde parking bij 123parking en u wordt dan vervolgens vanaf de parkeerplaats middels een Charleroi shuttle service naar de luchthaven gebracht. Vanaf daar kunt u meteen inchecken en uw reis vervolgen. Bij terugkomst neemt u zelf weer telefonisch contact op met 123parking en zij zorgen er dan weer voor dat de shuttlebus u naar de auto brengt. Mocht u nog vragen hebben over de shuttle service, kijk dan op onze pagina parkeervormen voor een uitgebreide uitleg.

 

 

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )