#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 04 - 01
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 12min reizen 12min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

123 Parking Low Cost, Charleroi Airport

Een betrouwbare én betaalbare parking Charleroi Airport vinden is niet altijd even makkelijk. Gelukkig willen wij u daar graag bij helpen. Bij 123 Parking Low Cost is zowel kort als langparkeren Charleroi mogelijk en zoals de naam al doet vermoeden, kunt u hier voordelig parkeren. 123Parking Low Cost bevindt zich op maar 12 minuten reisafstand van vliegveld Charleroi en beschikt over verschillende service-/veiligheidsfaciliteiten. Reserveer direct, op tijd en bespaar hierdoor extra kosten!

Adres parkeerplaats Chaussée de Courcelles 115, 6041 Gosselies
Reistijd shuttle: 12min
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Wanneer u kiest voor shuttle parkeren dan rijdt u zelf naar de locatie van de gereserveerde parkeerplaats. Wanneer uw auto geparkeerd staat wordt u middels een shuttlebus binnen 30 minuten, veelal 15 minuten, naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst neemt u zodra u uw koffers weer in bezit heeft telefonisch contact op met de parkeeraanbieder. Er komt direct een shuttlebus uw kant op die voor u klaar zal staan op de afgesproken locatie. U wordt in het hele proces vriendelijk geholpen met uw bagage.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met 123 Parking Low Cost bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Parkeren Charleroi Airport, via Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren vinden wij het belangrijk dat u zorgeloos op reis kunt. Bovendien geloven wij erin dat wanneer u vroegtijdig een parkeerplaats boekt, het parkeren Charleroi ook voordelig gedaan kan worden! Op die manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het parkeren. Hierdoor kunt u zich lekker voorbereiden op de reis, maar kunnen ook de bespaarde kosten aan andere dingen besteed worden. Dat is fijn, net voor de reis! Deze website Parkeren-Charleroi is een onderdeel van www.vliegenenparkeren.nl

Hoe werkt Shuttle Parkeren bij 123Parking Low Cost

Bij Charleroi parkeren kan voordelig, zeker met de shuttle service van 123Parking Low Cost. Wij onderscheiden twee parkeervormen, enerzijds het valet parkeren en anderzijds het shuttle parkeren. De shuttle variant is vaak wat voordeliger en maakt dus het goedkoop parkeren Charleroi mogelijk. Hierbij rijdt u zelf naar de locatie van 123Parking Low Cost en vanaf daar wordt u met een shuttle bus naar het vliegveld Charleroi gebracht. Wanneer u terugkomt van de reis, neemt u contact op met de parkeeraanbieder en wordt u weer opgehaald door een van de chauffeurs van 123Parking Low Cost. Op onze pagina parkeervormen vindt u meer informatie over zowel het shuttle- als het valetparkeren. 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...