#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04 - 01
  • 12min reizen 12min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

123 Parking Low Cost, Charleroi Airport

Een betrouwbare én betaalbare parking Charleroi Airport vinden is niet altijd even makkelijk. Gelukkig willen wij u daar graag bij helpen. Bij 123 Parking Low Cost is zowel kort als langparkeren Charleroi mogelijk en zoals de naam al doet vermoeden, kunt u hier voordelig parkeren. 123Parking Low Cost bevindt zich op maar 12 minuten reisafstand van vliegveld Charleroi en beschikt over verschillende service-/veiligheidsfaciliteiten. Reserveer direct, op tijd en bespaar hierdoor extra kosten!

Lees meer
Adres parkeerplaatsChaussée de Courcelles 115, 6041 Gosselies
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met 123 Parking Low Cost bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Parkeren Charleroi Airport, via Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren vinden wij het belangrijk dat u zorgeloos op reis kunt. Bovendien geloven wij erin dat wanneer u vroegtijdig een parkeerplaats boekt, het parkeren Charleroi ook voordelig gedaan kan worden! Op die manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het parkeren. Hierdoor kunt u zich lekker voorbereiden op de reis, maar kunnen ook de bespaarde kosten aan andere dingen besteed worden. Dat is fijn, net voor de reis! Deze website Parkeren-Charleroi is een onderdeel van www.vliegenenparkeren.nl

Hoe werkt Shuttle Parkeren bij 123Parking Low Cost

Bij Charleroi parkeren kan voordelig, zeker met de shuttle service van 123Parking Low Cost. Wij onderscheiden twee parkeervormen, enerzijds het valet parkeren en anderzijds het shuttle parkeren. De shuttle variant is vaak wat voordeliger en maakt dus het goedkoop parkeren Charleroi mogelijk. Hierbij rijdt u zelf naar de locatie van 123Parking Low Cost en vanaf daar wordt u met een shuttle bus naar het vliegveld Charleroi gebracht. Wanneer u terugkomt van de reis, neemt u contact op met de parkeeraanbieder en wordt u weer opgehaald door een van de chauffeurs van 123Parking Low Cost. Op onze pagina parkeervormen vindt u meer informatie over zowel het shuttle- als het valetparkeren. 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )