#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 12min reizen 12min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Parkeren Charleroi met 123 Parking

Een parking bij Charleroi vinden is niet altijd even gemakkelijk, zeker niet als u zoekt naar goedkoop parkeren Brussel Charleroi. Echter, 123 Parking maakt dit voor u mogelijk. Zij bieden namelijk de shuttle parkeervorm aan en dit is een heel voordelige manier van parkeren. Verder bevindt de aanbieder zich op maar 12 minuten reisafstand van het vliegveld en zijn zij 24 uur per dag geopend waardoor uw auto nooit alleen op het parkeerterrein staat! Dat is lekker geruststellend wanneer u kiest voor langparkeren Charleroi.

Lees meer
Adres parkeerplaats Rue de Wangenies 116, 6220 Fleurus
Reistijd shuttle: 12min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met 123 Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Parkeren bij 123 Parking met Vliegen en Parkeren

Wij van Vliegen en Parkeren snappen dat het lastig is om een geschikte parkeerplaats bij vliegvelden te vinden. Hierbij helpen we onze klanten daarom graag. Wij willen graag het aanbod rondom vliegvelden inzichtelijk maken voor alle vliegreizigers wereldwijd, en hebben daarom onafhankelijke vergelijkingssites opgericht. Graag zorgen we er samen voor dat onze klanten met een onbezorgd gevoel op reis kunnen en willen we niet alleen betrouwbaar parkeren, maar ook het goedkoop parkeren Charleroi mogelijk maken. Dat is dan ook terug te zien in onze klantbeoordelingen! 

Shuttle parkeren bij 123 Parking  

Bij 123 Parking kunt u parkeren in de vorm van shuttle parking. Aan het parkeren op Charleroi Airport hangt vaak een prijskaartje en door vooraf een shuttle parkeerplaats te reserveren, kunnen kosten bespaard worden. Shuttle parkeren is de parkeervorm waarbij u vooraf naar de parkeerplaats van 123 Parking rijdt, vanaf daar wordt u middels een shuttle bus naar het Charleroi Airport gebracht en kunt u de reis vervolgen. Bij terugkomst wordt u door diezelfde shuttle service weer naar uw auto gebracht.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )