#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 00:00
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Let op Let op!

A1 Parking Charleroi Airport

Bij deze voordelige parking kunt u zorgeloos parkeren Charleroi Airport! De parking wordt erg goed beoordeeld door onze klanten en beschikt over vele voordelen op het gebied van veiligheid, faciliteiten en service! De parkeerplaats is van 04:00 tot 00:00 geopend, maar houdt wel rekening met uw vluchttijden of eventuele vertragingen. Het geasfalteerde terrein van A1 Parking Charleroi Airport wordt beveiligd door middel van een omheining, een slagboom en meerdere camera’s. Er is geen sprake van een maximale doorrijhoogte en de parking beschikt over een wachtruimte en een toilet. U reist via Charleroi Airport A1 Parking middels een uitstekende shuttleservice. Bovendien wordt u altijd netjes geholpen met uw bagage, zodat u eenvoudig op weg bent!

Lees meer
Adres parkeerplaatsRue chausteur 48, 6042 Lodelinsart
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met A1 Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Hoe parkeert u bij A1 Parking Charleroi Airport

Zoals eerder vermeld, parkeert u bij deze parking middels een shuttleservice. Dit is een zeer eenvoudige, comfortabele manier van parkeren én vooral voordelig! U rijdt naar de parkeerplaats van A1 Parking Charleroi luchthaven. Vervolgens wordt u via een pendelbus voor de luchthaven afgezet. Bij terugkomst hoeft u enkel het telefoonnummer te bellen dat u heeft verkregen en u wordt weer netjes opgehaald en naar uw auto gebracht. De shuttlebussen rijden via een flexibel rijschema en garanderen dat u altijd binnen 30 minuten op weg bent naar de luchthaven. Let wel: de shuttleservice is voor 4 personen. Voor elk extra persoon wordt er € 5 gerekend die bij A1 Parking betaald kan worden!

De parkeerervaringen en reviews van onze klanten

Wij vinden het allerbelangrijkste dat onze klanten tevreden zijn over het parkeren. Daarom krijgt iedere klant de mogelijkheid om zowel ons als Charleroi luchthaven A1 Parking te beoordelen. In het teken van transparantie zijn deze reviews te vinden op onze website! Neem een kijkje tussen deze reviews en laat je inspireren bij het maken van uw keuze. Deze klanten hebben immers voor dezelfde keuze gestaan als u op het moment!

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )