#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 01:00
  • Shuttle Shuttle
  • 11min reizen 11min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Let op Let op!

Parkeren bij Ace Parking Charleroi

Wie graag zijn auto wilt parkeren bij een goedkope parking bij Charleroi reserveert dat natuurlijk via Parkeren-Charleroi.nl! Een van de parkings die door ons wordt aangeboden is Ace Parking. Deze parkeerplaats is gelegen op 11 minuten rijden tot vliegveld Charleroi. Net als alle overige parkings is ook Ace Parking door ons gecheckt en voldoet het aan onze richtlijnen. De parking is omheind, bewaakt en levert een goede service. Zodoende is lang parkeren Charleroi niet alleen goedkoop maar ook betrouwbaar.

Lees meer
Adres parkeerplaats Avenue des Etats-Unis 90, 6041 Charleroi
Reistijd shuttle: 11min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Ace Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Maak gemakkelijk online een reservering

Een parking reserveren bij Charleroi is via Vliegen en Parkeren erg gemakkelijk. U vergelijkt de aanbieders op onder andere prijs, afstand en service mogelijkheden. Daarnaast vindt u bij elke aanbieder ook diverse foto’s. De service van de parking is beschikbaar tijdens de openingsuren van het vliegveld. Echter, wordt er wel altijd rekening gehouden met de eerste en de laatste vlucht. De shuttle service van en naar het vliegveld zit bij de prijs inbegrepen.

Parkeren op de luchthaven

Parkeren luchthaven Charleroi op de P3 locatie is de parkeerplaats van het vliegveld zelf. Deze locatie is echter gelegen op 10 minuten afstand en is gemiddeld genomen € 10 duurder! U kunt dus via Parkeren Charleroi goedkoper en gemakkelijker parkeren dan bij het vliegveld zelf! Dit geldt overigens voor nagenoeg elke P3 locatie bij wat voor vliegveld dan ook. Deze locaties zijn dan wel de goedkoopste parkeeropties van het vliegveld zelf maar liggen vaak verder gelegen. Goedkoop parkeren Charleroi kan dus veel goedkoper dan parkeren op de luchthaven zelf!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )