#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 00:00
  • Shuttle Shuttle
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!

Aeropark Charleroi Airport

Vliegt u via Charleroi Airport en bent u op zoek naar uw ideale parkeerplaats? Dan is het wellicht verstandig om Aeropark Charleroi Airport te overwegen. Met dank aan alle verschillende faciliteiten op het gebied van veiligheid en service, kunt u hier zorgeloos uw voertuig parkeren Charleroi Airport! De parking is 24/7 geopend en bewaakt. U parkeert hier middels een zeer goede shuttleservice die ook altijd beschikbaar is. De parkeerplaats van Charleroi luchthaven Aeropark wordt beveiligd door middel van een omheining, slagboom en de vele camera’s. U hoeft zich geen druk te maken over een maximale doorrijhoogte en het geasfalteerde terrein wordt altijd verlicht. Bovendien beschikt Aeropark Charleroi luchthaven over een wachtruimte en een toilet. U wordt netjes geholpen met uw bagage en er bestaat zelfs de mogelijkheid om uw auto te laten wassen!

Lees meer
Adres parkeerplaats Avenue Jean Mermoz 29, Gosselies
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Aeropark bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Hoe parkeert u bij Aeropark Charleroi Airport

Bij deze parking kunt u uw auto shuttle parkeren Aeropark Charleroi Airport. Dit is een zeer simpele en voordelige parkeervorm. U wordt middels een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Deze bus komt u ook weer netjes ophalen en het enige wat u hiervoor hoeft te ondernemen is simpelweg bij terugkomst het verkregen telefoonnummer bellen. Zo bent u eenvoudig weer op weg naar huis! De pendelbussen rijden via een zeer flexibel rijschema en u wordt altijd gegarandeerd binnen 30 minuten opgehaald.

De parkeerervaringen en reviews van onze klanten

De reden dat wij zo lovend over Charleroi Airport Aeropark kunnen spreken, is omdat deze parking goed beoordeeld wordt door onze eigen klanten. Wij vinden het namelijk zeer belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en hun ervaringen met u delen. Daarom vragen wij iedere klant om zowel de parking als ons te beoordelen. Benieuwd naar de reviews? Neem een kijkje tussen alle beoordelingen op onze website en laat je informeren! Zo weet u immers altijd zeker dat u de juiste keuze heeft gemaakt.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )