#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 23:00
  • Shuttle Shuttle
  • 9min reizen 9min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Let op Let op!

Airport Smart Parking Charleroi Airport

Wilt u graag parkeren Charleroi Airport? Dan bent u hier aan het juiste webadres! Wij bieden betrouwbare en vooral voordelige parkings aan! Ook bij Charleroi Airport Smart Parking kunt u zorgeloos parkeren middels een uitstekende shuttleservice. Deze goed beoordeelde parking is voorzien van vele verschillende faciliteiten. Op het gebied van veiligheid is het verlichte terrein voorzien van omheining, een slagboom én camera’s. Bovendien wordt Airport Smart Parking Charleroi Airport 24 uur per dag bewaakt! Er is een wachtruimte met een toilet beschikbaar en u hoeft zich geen zorgen te maken over een maximale doorrijhoogte. Tijdens het parkeren wordt u netjes geholpen met uw bagage en de parking is van 04:00 tot 23:00 geopend.

Lees meer
Adres parkeerplaats Rue Chausteur 26, Charleroi
Reistijd shuttle: 9min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Airport Smart Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Hoe parkeert u bij Airport Smart Parking

Zoals eerder vermeld, kunt u middels een shuttleservice parkeren Airport Smart Parking. Dit is een eenvoudige, comfortabele en vaak de voordeligste manier van parkeren! Nadat u uw auto geparkeerd heeft, wordt u naar de luchthaven gebracht middels een shuttlebus. Deze shuttlebussen hebben een flexibel rijschema en rijden minimaal ieder halfuur. Op die manier hoeft u nooit lang te wachten. Bij het terugkomen, hoeft u enkel het telefoonnummer te bellen dat de parking u verstrekt heeft en u wordt weer opgehaald bij de luchthaven. Zo simpel!

Reviews en beoordelingen Airport Smart Parking

Wij vertellen u graag alles over luchthaven Charleroi Airport Smart Parking! Echter zijn wij van mening dat onze eigen klanten dit veel beter kunnen. Zij hebben immers in dezelfde schoenen gestaan als u. Daarom krijgen alle klanten na het reserveren de mogelijkheid om zowel ons als de parking te beoordelen. Op die manier weet u zeker dat u nooit voor verrassingen komt te staan! Neem een kijkje tussen de reviews, laat je informeren en wellicht inspireren bij het maken van uw keuze.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )