#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Informatief 12 Aug 2019

P1 Charleroi Airport

P1  Charleroi Airport

Zoals de titel doet vermoeden bespreken we in dit artikel alle info over de parkeergelegenheid vliegveld Charleroi P1. Deze parking wordt aangeboden door de airport zelf en is dus niet beschikbaar via onze website.

Omdat wij van vliegen en parkeren begrijpen dat het lastig is om een keuze te maken tussen de verschillende parkings, vergelijken we graag alle mogelijke opties voor u voor goedkoop parkeren charleroi airport. In deze blog geven we u alle relevante informatie betreffende de locatie, prijs, en hoe u het beste geld kunt besparen wanneer u op zoek bent naar een parking!

Alles wat u moet weten over de parking P1 Charleroi Airport.

de P1 Charleroi is de meest dichtbij gelegen optie en bevindt zich in de onmiddellijke omgeving van de Terminal. Deze garage heeft meerdere verdiepingen en is daarom overdekt, enkel op de bovenste etage van deze parking staat uw auto niet overdekt geparkeerd. De ligging van deze parking en de non-stop openingstijden zorgen ervoor dat u binnen 5 minuten in de terminal staat. Het is vooral de ligging die zorgt voor de drukte bij deze parking, de beheerders raden u dan ook aan om uw parkeerplaats van tevoren te reserveren.

Via een QR code kunt u de parking inrijden, mits u gereserveerd heeft natuurlijk. Hierna krijgt u een ticket die u bij dient te houden tot het moment van uitrijden. het adres P1 Charleroi Airport is: Rue Charles Lindbergh, 6041 Charleroi, België.

Tarieven P1 Charleroi Airport

De tarieven voor parkeren op Charleroi airport lopen ontzettend uiteen. Een week parkeren bij vliegveld Charleroi P1 kost u €100,00, waarbij het losse dagtarief €14,28 bedraagt. In onderstaande tabel staan de tarieven Charleroi Airport P1 met de door ons aangeboden off-airport opties. Alle prijzen in de tabel zijn berekend op basis van een reserving van 11 April tot en met 18 April en 25 April. Als u niet van tevoren reserveert, zullen de tarieven hoger uitvallen.

 

8 dagen

14 dagen

Afstand

P1

€ 100,00

€ 156,00

5 min lopen

A1 Parking

€ 27,99

€ 47,00

7 min met shuttle

Park & FLY

€ 35,00

€ 58,00

5 min met shuttle

Propark

€ 38,00

€ 59,00

9 min met shuttle

Prijsverschillen

Zoals u ziet zijn de off-airport parkings een stuk goedkoper. Dit komt doordat zij gebruik maken van een shuttle service die u bij het vliegveld afzet na het parkeren. Samen met de voordelige prijs van deze parkings vormen zij een gedegen tegenhanger van de officiële airport parkeer opties.

Bekijk informatief-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )