#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 11min reizen 11min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Easy Parking Shuttle parkeren bij Charleroi

U kunt ervoor kiezen om vanaf een luchthaven in Nederland te vliegen naar uw reisbestemming, maar het kan soms voordeliger zijn om net over de grens te kijken. Vlak onder Brussel ligt luchthaven Charleroi, een luchthaven die de laatste jaren enorm is gegroeid. Als u ervoor kiest om vanaf deze airport te vliegen, is het nodig om een goede en betrouwbare parking voor uw auto te vinden. Een goede optie hiervoor is Easy Parking Airport. Deze parking ligt dichtbij luchthaven Charleroi en is goed beveiligd met camera’s en fysieke bewaking. U heeft hier eventueel ook nog de mogelijkheid om uw auto overdekt te laten parkeren. 8 dagen parkeren bij luchthaven Charleroi doet u bij deze parking al voor nog geen 7 euro per dag!

Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Wanneer u kiest voor shuttle parkeren dan rijdt u zelf naar de locatie van de gereserveerde parkeerplaats. Wanneer uw auto geparkeerd staat wordt u middels een shuttlebus binnen 30 minuten, veelal 15 minuten, naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst neemt u zodra u uw koffers weer in bezit heeft telefonisch contact op met de parkeeraanbieder. Er komt direct een shuttlebus uw kant op die voor u klaar zal staan op de afgesproken locatie. U wordt in het hele proces vriendelijk geholpen met uw bagage.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Easy Parking Charleroi bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen

Parkeren bij Charleroi

Easy Parking biedt u de mogelijkheid om dichtbij de airport te parkeren en daarbij gebruik te maken van de zogenoemde Park and Ride, oftewel shuttle parkeren, service. Hierbij is het de bedoeling dat u zelfstandig naar de parkeerlocatie rijdt om vervolgens daar uw auto te parkeren. Daarna zult u door de gratis shuttlebus naar de vertrekhal van de airport gebracht worden. Deze shuttlebus rijdt 24 uur per dag en 7 dagen per week, waardoor u niet hoeft te wachten tot de bus gereed is.  Bij terugkomst zal de shuttlebus u weer terugbrengen naar de parking en kunt u zonder zorgen huiswaarts.

Luchthaven Charleroi parking

Om er zeker van te zijn dat u de beste optie kiest om te parkeren bij Charleroi luchthaven, kunt u zelfstandig alle parkeeraanbieders onderzoeken en vergelijken, maar er is een makkelijkere oplossing. Via parkeren-charleroi.nl krijgt u heel snel en eenvoudig een duidelijk overzicht met de beste opties voor u. Nadat u uw voorwaarden heeft ingevoerd, weet u binnen 5 minuten welke parking geschikt is. Zonder extra kosten kunt u vervolgens via de website de plaats reserveren, zodat u er zeker van bent dat u een goede en betrouwbare parkeerplaats heeft tijdens uw reis.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...