#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 11min reizen 11min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Easy Parking Shuttle parkeren bij Charleroi

U kunt ervoor kiezen om vanaf een luchthaven in Nederland te vliegen naar uw reisbestemming, maar het kan soms voordeliger zijn om net over de grens te kijken. Vlak onder Brussel ligt luchthaven Charleroi, een luchthaven die de laatste jaren enorm is gegroeid. Als u ervoor kiest om vanaf deze airport te vliegen, is het nodig om een goede en betrouwbare parking voor uw auto te vinden. Een goede optie hiervoor is Easy Parking Airport. Deze parking ligt dichtbij luchthaven Charleroi en is goed beveiligd met camera’s en fysieke bewaking. U heeft hier eventueel ook nog de mogelijkheid om uw auto overdekt te laten parkeren. 8 dagen parkeren bij luchthaven Charleroi doet u bij deze parking al voor nog geen 7 euro per dag!

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Easy Parking Charleroi bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen

Parkeren bij Charleroi

Easy Parking biedt u de mogelijkheid om dichtbij de airport te parkeren en daarbij gebruik te maken van de zogenoemde Park and Ride, oftewel shuttle parkeren, service. Hierbij is het de bedoeling dat u zelfstandig naar de parkeerlocatie rijdt om vervolgens daar uw auto te parkeren. Daarna zult u door de gratis shuttlebus naar de vertrekhal van de airport gebracht worden. Deze shuttlebus rijdt 24 uur per dag en 7 dagen per week, waardoor u niet hoeft te wachten tot de bus gereed is.  Bij terugkomst zal de shuttlebus u weer terugbrengen naar de parking en kunt u zonder zorgen huiswaarts.

Luchthaven Charleroi parking

Om er zeker van te zijn dat u de beste optie kiest om te parkeren bij Charleroi luchthaven, kunt u zelfstandig alle parkeeraanbieders onderzoeken en vergelijken, maar er is een makkelijkere oplossing. Via parkeren-charleroi.nl krijgt u heel snel en eenvoudig een duidelijk overzicht met de beste opties voor u. Nadat u uw voorwaarden heeft ingevoerd, weet u binnen 5 minuten welke parking geschikt is. Zonder extra kosten kunt u vervolgens via de website de plaats reserveren, zodat u er zeker van bent dat u een goede en betrouwbare parkeerplaats heeft tijdens uw reis.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )