#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Let op Let op!

Voordelig parkeren bij Charleroi Airport met Eco Park

Goedkoop en voordelig parkeren vliegveld Charleroi in België doet u via ons online platform super eenvoudig! Naast dat u voordelig kunt parkeren Brussel Charleroi Airport zoals het vliegveld volmondig heet parkeert u ook altijd veilig. Alle aanbieders zijn gekwalificeerde bedrijven, zodoende bent u er zeker van dat u parkeert bij een echt bedrijf in plaats van een particulier initiatief. Eco Park Charleroi stelt alleen ervaren chauffeurs ter beschikking en gaat zorgvuldig met u en uw auto om. Als blijk van waardering wordt u ook nog geholpen met uw koffer. 
Lees meer
Adres parkeerplaats Rue de Capilone 11A, Fleurus/Heppignies
Reistijd shuttle: 5min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Eco Park bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Eenvoudig te reserveren

Uw auto parkeren bij Eco park is erg gemakkelijk, u levert uw auto af en vervolgens wordt u door middel van een shuttle bus vervoert naar het vliegveld. Deze vorm van parkeren wordt shuttle parkeren genoemd gezien u vervoert wordt met een shuttle bus. De andere vorm van lang parkeren Charleroi heet Valet parkeren echter heeft deze low cost aanbieder zich gespecialiseerd in het shuttle parkeren. Daarbij biedt hij u diverse voordelen zoals een reistijd tot het vliegveld van slechts 5 minuten en de mogelijkheid om uw auto te laten wassen en dergelijken.

Veilig lang parkeren vliegveld Charleroi

Eco park is voorzien van 24 uur beveiliging door het personeel en de camera beelden.  Zodoende kunt u er zeker van zijn dat u uw auto altijd veilig parkeert, uw auto is vaak uw op 1 na kostbaarste bezit en daarvan mag u verwachten dat men daar zorgvuldig mee omgaat. Reserveer gemakkelijk uw auto via de website en ga zorgeloos op reis! Wilt u iets meer weten over de te nemen stappen tot het reserveren van een betrouwpare parking dan kunt u hier wat meer informatie vinden over hoe het in zijn werk gaat. Het belangrijkste om te garanderen dat u kunt goedkoop parkeren Brussel Charleroi is door simpelweg parkeeraanbieders met elkaar te vergelijken.
 
Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )