#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Voordelig parkeren bij Charleroi Airport met Eco Park

Goedkoop en voordelig parkeren vliegveld Charleroi in België doet u via ons online platform super eenvoudig! Naast dat u voordelig kunt parkeren Brussel Charleroi Airport zoals het vliegveld volmondig heet parkeert u ook altijd veilig. Alle aanbieders zijn gekwalificeerde bedrijven, zodoende bent u er zeker van dat u parkeert bij een echt bedrijf in plaats van een particulier initiatief. Eco Park Charleroi stelt alleen ervaren chauffeurs ter beschikking en gaat zorgvuldig met u en uw auto om. Als blijk van waardering wordt u ook nog geholpen met uw koffer. 
Adres parkeerplaats Rue de Capilone 11A, Fleurus/Heppignies
Reistijd shuttle: 5min
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Wanneer u kiest voor shuttle parkeren dan rijdt u zelf naar de locatie van de gereserveerde parkeerplaats. Wanneer uw auto geparkeerd staat wordt u middels een shuttlebus binnen 30 minuten, veelal 15 minuten, naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst neemt u zodra u uw koffers weer in bezit heeft telefonisch contact op met de parkeeraanbieder. Er komt direct een shuttlebus uw kant op die voor u klaar zal staan op de afgesproken locatie. U wordt in het hele proces vriendelijk geholpen met uw bagage.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Eco Park bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Eenvoudig te reserveren

Uw auto parkeren bij Eco park is erg gemakkelijk, u levert uw auto af en vervolgens wordt u door middel van een shuttle bus vervoert naar het vliegveld. Deze vorm van parkeren wordt shuttle parkeren genoemd gezien u vervoert wordt met een shuttle bus. De andere vorm van lang parkeren Charleroi heet Valet parkeren echter heeft deze low cost aanbieder zich gespecialiseerd in het shuttle parkeren. Daarbij biedt hij u diverse voordelen zoals een reistijd tot het vliegveld van slechts 5 minuten en de mogelijkheid om uw auto te laten wassen en dergelijken.

Veilig lang parkeren vliegveld Charleroi

Eco park is voorzien van 24 uur beveiliging door het personeel en de camera beelden.  Zodoende kunt u er zeker van zijn dat u uw auto altijd veilig parkeert, uw auto is vaak uw op 1 na kostbaarste bezit en daarvan mag u verwachten dat men daar zorgvuldig mee omgaat. Reserveer gemakkelijk uw auto via de website en ga zorgeloos op reis! Wilt u iets meer weten over de te nemen stappen tot het reserveren van een betrouwpare parking dan kunt u hier wat meer informatie vinden over hoe het in zijn werk gaat. Het belangrijkste om te garanderen dat u kunt goedkoop parkeren Brussel Charleroi is door simpelweg parkeeraanbieders met elkaar te vergelijken.
 
Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...