#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Parkeren bij vliegveld Charleroi met Parcare

Velen zijn op zoek naar de meest goedkope parking bij luchthaven Charleroi. Echter, is het ook belangrijk om in het achterhoofd te houden dat alles natuurlijk wel veilig en betrouwbaar moet zijn. Gelukkig hoeft u daar niet over na te denken, hier is parkeren-charleroi.nl namelijk voor. Wij zijn een onderdeel van vliegenenparkeren.nl, een website waar u gemakkelijk een parkeerplaats kunt vergelijken en direct kunt reserveren. Wij vergelijken enkel en parkings bij luchthaven charleroi. Zodoende kunt u goedkoop parkeren bij deze luchthaven maar wel betrouwbaar!

Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Wanneer u kiest voor shuttle parkeren dan rijdt u zelf naar de locatie van de gereserveerde parkeerplaats. Wanneer uw auto geparkeerd staat wordt u middels een shuttlebus binnen 30 minuten, veelal 15 minuten, naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst neemt u zodra u uw koffers weer in bezit heeft telefonisch contact op met de parkeeraanbieder. Er komt direct een shuttlebus uw kant op die voor u klaar zal staan op de afgesproken locatie. U wordt in het hele proces vriendelijk geholpen met uw bagage.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parcare bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen

Wat zijn de mogelijkheden?

U kunt lang parkeren luchthaven Charleroi in de vorm van shuttle parkeren. Dit houdt in dat u zelf naar de parking rijdt, uw auto parkeert en vervolgens naar de luchthaven gebracht wordt. Dit proces neemt niet meer dan 30 minuten in beslag. Vergeleken met P3 parkeren Charleroi bespaard u gemiddeld €15. Het verschil met P3 parkeren is echter nihil, u reist dan ook 5 minuten per shuttle. Alle opties op Parkeren-Charleroi.nl zijn gecheckt en ook onze klanten waarderen ons ook met een erg hoog cijfer.

Waarvoor moet u naar Parkeren-Charleroi.nl?

Wij blinken uit in gebruiksvriendelijkheid, service en gemak. De betrouwbaarheid van de aanbieder is hierbij een absolute must. Dit houdt in dat elke aanbieder ook echt een betrouwbare aanbieder is en dat u op onze website niet hoeft te kijken naar extra kosten. De bedragen die u ziet zijn ook inclusief shuttle service van en naar het vliegveld. Wij willen parkeren bij luchthaven Charleroi echt eenvoudiger maken. Een reservering maakt u direct via ons zodat we uw boeking ook kunnen blijven begeleiden. Dus, bent u op zoek naar een parking luchthaven Charleroi? Kijk dan snel verder en reserveer vandaag nog! 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...