#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Parkeren bij vliegveld Charleroi met Parcare

Velen zijn op zoek naar de meest goedkope parking bij luchthaven Charleroi. Echter, is het ook belangrijk om in het achterhoofd te houden dat alles natuurlijk wel veilig en betrouwbaar moet zijn. Gelukkig hoeft u daar niet over na te denken, hier is parkeren-charleroi.nl namelijk voor. Wij zijn een onderdeel van vliegenenparkeren.nl, een website waar u gemakkelijk een parkeerplaats kunt vergelijken en direct kunt reserveren. Wij vergelijken enkel en parkings bij luchthaven charleroi. Zodoende kunt u goedkoop parkeren bij deze luchthaven maar wel betrouwbaar!

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parcare bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen

Wat zijn de mogelijkheden?

U kunt lang parkeren luchthaven Charleroi in de vorm van shuttle parkeren. Dit houdt in dat u zelf naar de parking rijdt, uw auto parkeert en vervolgens naar de luchthaven gebracht wordt. Dit proces neemt niet meer dan 30 minuten in beslag. Vergeleken met P3 parkeren Charleroi bespaard u gemiddeld €15. Het verschil met P3 parkeren is echter nihil, u reist dan ook 5 minuten per shuttle. Alle opties op Parkeren-Charleroi.nl zijn gecheckt en ook onze klanten waarderen ons ook met een erg hoog cijfer.

Waarvoor moet u naar Parkeren-Charleroi.nl?

Wij blinken uit in gebruiksvriendelijkheid, service en gemak. De betrouwbaarheid van de aanbieder is hierbij een absolute must. Dit houdt in dat elke aanbieder ook echt een betrouwbare aanbieder is en dat u op onze website niet hoeft te kijken naar extra kosten. De bedragen die u ziet zijn ook inclusief shuttle service van en naar het vliegveld. Wij willen parkeren bij luchthaven Charleroi echt eenvoudiger maken. Een reservering maakt u direct via ons zodat we uw boeking ook kunnen blijven begeleiden. Dus, bent u op zoek naar een parking luchthaven Charleroi? Kijk dan snel verder en reserveer vandaag nog! 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )