#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Brussel Charleroi Parkeren met Hello Parking

De meeste reizigers die via Charleroi Airport vliegen hebben ook een parkeerplek nodig. Een voordelige én betrouwbare parkeerplek vinden kan lastig zijn, maar niet via Vliegen en Parkeren! Wij hebben een ruim, door onze persoonlijk gecontroleerd, aanbod van parkeren vliegveld Charleroi. Alle parkeeraanbieders voldoen aan onze minimumeisen en hier staat uw auto altijd veilig. Bij Hello Parking kunt u lang parkeren Charleroi in de vorm van shuttle parking. Bij deze vorm van parkeren wordt u gratis middels een shuttlebus heen en weer vervoert van en naar het vliegveld. De parkeerplaats van Hello Parking is voorzien van camera’s, 24-uurs bewaking, omheining en is afgesloten door middel van een slagboom. Tevens is het terrein geasfalteerd, verlicht en voorzien van een wachtruimte en toilet.

Adres parkeerplaats Rue Paul Pastur 123, 6043 Ransart
Reistijd shuttle: 7min
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Wanneer u kiest voor shuttle parkeren dan rijdt u zelf naar de locatie van de gereserveerde parkeerplaats. Wanneer uw auto geparkeerd staat wordt u middels een shuttlebus binnen 30 minuten, veelal 15 minuten, naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst neemt u zodra u uw koffers weer in bezit heeft telefonisch contact op met de parkeeraanbieder. Er komt direct een shuttlebus uw kant op die voor u klaar zal staan op de afgesproken locatie. U wordt in het hele proces vriendelijk geholpen met uw bagage.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Hello Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Parkeren Charleroi Airport via Vliegen & Parkeren

Parkeren Charleroi doet u zeer eenvoudig én voordelig via Vliegen en Parkeren. U vult uw reisdata in en wij tonen direct ons beschikbare aanbod. U kunt ons aanbod vergelijken op de manier die u graag wilt, u kunt namelijk sorteren op basis van verschillende variabelen. Wilt u bijvoorbeeld goedkoop parkeren Charleroi, dan sorteert u op prijs. U ontvangt na uw reservering binnen enkele minuten een reserveringsbevestiging waarin alle informatie netjes staat opgesomd. Bekijk eens onze veel gestelde vragen, hier kunt u ons gehele werkproces achterhalen. Ook kunt u binnen onze contacturen gebruik maken van onze gratis klantenservice, wij staan u graag te woord!

Shuttle Parking bij Hello Parking

Shuttle parking is een van de twee vormen van goedkoop parkeren vliegveld Charleroi. Hierbij maakt u gebruik van een gratis shuttleservice. Wanneer u heeft gekozen voor shuttle parking dan rijdt u zelf naar de parkeerplaats en hier parkeert u zelf uw auto. Hierna wordt u middels een Charleroi shuttle van en naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met de aanbieder om aan te geven dat er een shuttlebus uw kant op dient te komen. U wordt opgehaald bij het vliegveld en weer netjes bij uw auto afgezet, zo kunt u snel én eenvoudig weer door.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...