#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 11min reizen 11min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Korting Aeropark Charleroi Airport

Goedkoop parkeren bij Charleroi Airport is bij Vliegen en Parkeren al een garantie. Deze zomer doen we er nog een schepje bovenop met exclusieve kortingsdeals. Wij hebben een exclusieve deal weten te bemachtigen bij Aeropark. Aeropark is een gerenomeerde aanbieder die service en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit kunt u terug zien onder de knop ‘details’. De parkeerplaats is rijkelijk voorzien op de gebieden van veiligheid, faciliteiten en service. Zo is parkeren Charleroi Airport altijd veilig en voordelig. Bij Aeropark parkeert u aan de hand van de gemakkelijke en voordelige parkeervorm shuttle parkeren. U bent ongeveer 11 minuten onderweg van de parkeerplaats naar het vliegveld.

Lees meer
Adres parkeerplaatsAvenue Jean Mermoz 29, Gosselies
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Korting Aeropark bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Parkeren Brussel Charleroi met Vliegen en Parkeren

Bent u op zoek naar een ruim, voordelig en betrouwbaar parkeeraanbod rondom Charleroi Airport? Zoek dan niet verder! Wij bij Vliegen en Parkeren hebben een ruim aanbod met enkel zeer voordelige en gerenomeerde parkeeraanbieders. U kunt ons aanbod gemakkelijk vergelijken en u kunt direct een parkeerplaats reserveren. Zo heeft u parkeren Charleroi binnen enkele minuten geregeld! Zodra u heeft gereserveerd ontvangt u binnen enkele minuten een reserveringsbevestiging via de mail. Deze reserveringsbevestiging dient u goed te bewaren, u toont deze namelijk bij de parking. Alle informatie over de reservering en het parkeren zelf staan netjes vermeld op de bevestiging. Wij wensen u alvast een fijne reis en mocht u vragen hebben staan we u graag te woord!

Shuttle Parking met Aeropark Charleroi

Aeropark biedt Charleroi Airport parking aan in de vorm van shuttle parking. Shuttle parking staat bekend als het ‘gewone’ parkeren bij vliegvelden werkt middels een shuttlebus. Op de dag van vliegen rijdt u direct naar de parkeerplaats die u heeft gereserveerd en parkeert hier uw auto. U wordt vervolgens binnen 15 tot 30 minuten middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst neemt u nadat u geland bent contact op met de parking en er komt direct een shuttlebus richting het vliegveld. De shuttlebus brengt u weer naar uw auto en u kunt uw reis weer vervolgen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )