#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Voordelig overdekt parkeren Charleroi Airport met Park Hall In

Vlak onder Brussel ligt luchthaven Charleroi. Vliegen vanaf deze luchthaven kan een hoop geld schelen, zeker als u op tijd een betrouwbare parkeerlocatie kunt reserveren. Een goede optie hiervoor is Park Hall In. Deze parking Charleroi Airport ligt in de nabije omgeving van het vliegveld en biedt u de parkeeroptie Park and Ride, ook wel shuttle parkeren, aan. Bij deze parkeeroptie is het de bedoeling dat u zelf naar de parkeerlocatie rijdt om uw auto te parkeren. Vanaf de locatie zult u met een geheel gratis shuttlebus naar de vertrekhal van het vliegveld worden gebracht. Bij terugkomst wordt u opnieuw met de gratis shuttlebus terug naar uw auto gebracht.
Adres parkeerplaats Rue de Namur 73, Gosselies
Reistijd shuttle: 10min
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Wanneer u kiest voor shuttle parkeren dan rijdt u zelf naar de locatie van de gereserveerde parkeerplaats. Wanneer uw auto geparkeerd staat wordt u middels een shuttlebus binnen 30 minuten, veelal 15 minuten, naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst neemt u zodra u uw koffers weer in bezit heeft telefonisch contact op met de parkeeraanbieder. Er komt direct een shuttlebus uw kant op die voor u klaar zal staan op de afgesproken locatie. U wordt in het hele proces vriendelijk geholpen met uw bagage.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park Hall In bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Goedkoop parkeren bij luchthaven Charleroi

De parkeeroptie die door Park Hall In wordt aangeboden heeft een paar grote voordelen. Ten eerste kunt u met eigen ogen zien waar uw auto tijdens uw vakantie of zakelijke reis geparkeerd staat. Ten tweede kunt u met deze Park and Ride optie geld besparen. 14 dagen parkeren Charleroi Airport kost bij Park Hall In nog geen 7 euro per dag. Bovendien is de parkeerlocatie goed beveiligd en staat uw auto overdekt geparkeerd. Indien u nog vragen heeft kunt u ten eerste kijken bij veelgestelde vragen. Wanneer u hier geen geschikt antwoord kunt vinden zijn wij altijd te bereiken via de contactpagina.

Charleroi Airport parkeren

Om er zeker van te zijn dat Park Hall In voor u de beste optie is om te parkeren Charleroi, is het handig om de parking te vergelijken met andere parkeeraanbieders rondom het vliegveld. Via de website parkeren-charleroi.nl hoeft u alleen maar uw voorkeuren aan te geven, waarna de vergelijking door de website voor u gedaan wordt. U ziet gelijk welke parkeeraanbieder het beste aansluit bij uw wensen en kunt u via de website parkeren-charleroi.nl zonder extra kosten de door u gekozen parkeerplaats reserveren
 
Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...