#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Voordelig overdekt parkeren Charleroi Airport met Park Hall In

Vlak onder Brussel ligt luchthaven Charleroi. Vliegen vanaf deze luchthaven kan een hoop geld schelen, zeker als u op tijd een betrouwbare parkeerlocatie kunt reserveren. Een goede optie hiervoor is Park Hall In. Deze parking Charleroi Airport ligt in de nabije omgeving van het vliegveld en biedt u de parkeeroptie Park and Ride, ook wel shuttle parkeren, aan. Bij deze parkeeroptie is het de bedoeling dat u zelf naar de parkeerlocatie rijdt om uw auto te parkeren. Vanaf de locatie zult u met een geheel gratis shuttlebus naar de vertrekhal van het vliegveld worden gebracht. Bij terugkomst wordt u opnieuw met de gratis shuttlebus terug naar uw auto gebracht.
Lees meer
Adres parkeerplaatsRue de Namur 73, Gosselies
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park Hall In bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Goedkoop parkeren bij luchthaven Charleroi

De parkeeroptie die door Park Hall In wordt aangeboden heeft een paar grote voordelen. Ten eerste kunt u met eigen ogen zien waar uw auto tijdens uw vakantie of zakelijke reis geparkeerd staat. Ten tweede kunt u met deze Park and Ride optie geld besparen. 14 dagen parkeren Charleroi Airport kost bij Park Hall In nog geen 7 euro per dag. Bovendien is de parkeerlocatie goed beveiligd en staat uw auto overdekt geparkeerd. Indien u nog vragen heeft kunt u ten eerste kijken bij veelgestelde vragen. Wanneer u hier geen geschikt antwoord kunt vinden zijn wij altijd te bereiken via de contactpagina.

Charleroi Airport parkeren

Om er zeker van te zijn dat Park Hall In voor u de beste optie is om te parkeren Charleroi, is het handig om de parking te vergelijken met andere parkeeraanbieders rondom het vliegveld. Via de website parkeren-charleroi.nl hoeft u alleen maar uw voorkeuren aan te geven, waarna de vergelijking door de website voor u gedaan wordt. U ziet gelijk welke parkeeraanbieder het beste aansluit bij uw wensen en kunt u via de website parkeren-charleroi.nl zonder extra kosten de door u gekozen parkeerplaats reserveren
 
Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )