#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Overdekt parkeren Charleroi met Park Hall In

Als u een vlucht heeft geboekt vanaf vliegveld Brussel Charleroi, dan is het verstandig om op tijd een parkeerplaats te reserveren. Park Hall In biedt u hiervoor een goede en betrouwbare optie, die bovendien goed te betalen is. Deze parking bij Brussel Charleroi maakt gebruik van het zogenaamde shuttle parkeren, oftewel Park and Ride. Dit houdt in dat u vanaf de parkeerlocatie met een gratis shuttlebus in 10 minuten naar het vliegveld wordt gebracht. Bij terugkomst wordt u uiteraard met diezelfde gratis shuttlebus teruggebracht naar de parkeerlocatie.
Lees meer
Adres parkeerplaatsRue de Namur 73, Gosselies
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park Hall In bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Brussel Charleroi Airport parkeren

Parkeren bij vliegveld Brussel Charleroi hoeft dus niet al te duur te zijn. Bij Park Hall In is dit niet anders en hier heeft u ook nog eens het voordeel van overdekt parkeren. 11 dagen parkeren bij Brussel Charleroi airport kan bij deze parking al voor slechts 80 euro. Dit betekent dat u nog geen 7,50 euro per dag betaalt! Behalve de goede parkeerservice kunt u bij Park Hall In ook nog voor extra services kiezen. Dit kan een car wash service zijn, of het nakijken van het oliepeil en de bandenspanning. Op die manier zorgt Park Hall In ervoor dat het u en uw auto aan niets ontbreekt tijdens uw reis.

Parkeren Brussel Charleroi Airport

Om er helemaal zeker van te zijn dat uw auto veilig geparkeerd staat tijdens uw reis, kunt u via de website parkeren-charleroi.nl een vergelijkingsoverzicht raadplegen. Via deze website kunt u invoeren wat voor u van belang is, bijvoorbeeld de prijs, de ligging van de parking of overdekt parkeren, waarna er snel een lijst komt met de voor uw wensen beste parkeeropties. Reserveren via de website brengt geen extra kosten met zich mee, waardoor u gemakkelijk en kosteloos de allerbeste keuze voor uw auto kunt maken.
 
Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )