#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Parcare Parking vliegveld Charleroi

Als u ervoor kiest om naar uw vakantiebestemming te vliegen vanaf de luchthaven Brussel Charleroi, is het nodig om een veilige en betrouwbare parkeerplaats te vinden. Er zijn tal van mogelijkheden en de aanbieders proberen zichzelf op allerlei manieren te onderscheiden, bijvoorbeeld door lage prijzen te hanteren. Toch hoeft parkeren bij vliegveld Brussel Charleroi niet moeilijk en niet duur te zijn. Een goede optie om uw auto tijdens uw reis op een veilige manier te parkeren, is bij Parcare. Deze parking biedt u shuttle parkeren aan, waarbij het de bedoeling is dat u naar de parkeerlocatie rijdt en vanwaar u met een gratis shuttlebus naar de airport wordt gebracht. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald door de shuttlebus en wordt u teruggebracht naar uw auto.

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parcare bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen

Goedkoop parkeren vliegveld Charleroi

Parkeren rondom Brussel Charleroi hoeft niet duur te zijn. Shuttle parkeren is de goedkoopste optie en bij Parcare betaalt u voor 8 dagen parkeren bij vliegveld Charleroi slechts 64 euro. Dat is maar 8 euro per dag! De lage prijzen gaan niet ten koste van de veiligheid, want de parking is 24 uur per dag en 7 dagen per week goed beveiligd. Door de jarenlange ervaring van Parcare kunt u ervan uit gaan dat de parking zeer betrouwbaar en professioneel is.

Parkeren Charleroi vliegveld

Door het grote aantal parkeeraanbieders in de omgeving van Charleroi Airport kunt u als reiziger wel wat hulp gebruiken. Via de website parkeren-charleroi.nl krijgt u die hulp in de vorm van een overzichtelijke lijst van aanbieders die op uw voorkeuren vergeleken worden. Als u het liefst de goedkoopste parkeeroptie wilt reserveren, kunt u dit gemakkelijk invullen op de website waarna de goedkoopste optie getoond wordt. Bij vliegveld Charleroi parkeren wordt op die manier makkelijk voor u gemaakt, zonder dat het duur wordt.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )