#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.9
Bekijk beoordelingen

Parking Pas Cher, Charleroi Airport 

Bent u op zoek naar een parking Charleroi Airport? Dan bent u bij Parking Pas Cher aan het goede adres. Wist u dat Pas Cher goedkoop betekent in het Frans? Zoals de naam al doet vermoeden, deze aanbieder maakt goedkoop parkeren bij Charleroi mogelijk. De aanbieder Parking Pas Cher bevindt zich op maar 7 minuten van het vliegveld Charleroi en maakt gebruikt van een shuttle service. Dat houdt in dat u vanaf de parkeerplaats met een busje naar Charleroi Airport wordt gebracht. Wil je meer weten over shuttle parkeren, kijk dan op onze pagina over parkeervormen of lees de uitleg hieronder.

Lees meer
Adres parkeerplaats Chaussée de Bruxelles 4, 6211 Mellet
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parking Pas Cher bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Parking Pas Cher
Parking Pas Cher wordt gemiddeld beoordeeld met 8.9
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Fam. Eerenbeemt - 20-12-2017 "Eerste keer, goed bevallen terugweg 10 minuutjes wachten op de bus. Locatie was super overigens en een wc :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Fay Hoeben- 20-12-2017 "Locatie is net nieuw zag ik aan het asfalt. We werden in een grote bus naar het vliegveld gebracht en dat werkte goed. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Familie Wolberink- 19-12-2017 "Shuttlebus gaat om de 10 minuten dus nooit lang wachten, Ideaal gewoon."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij Charleroi Airport, met Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren vinden we het belangrijk dat onze klanten met een onbezorgd gevoel op vakantie gaan. Om dat te kunnen doen, proberen we alle bijkomstigheden rondom het vliegen een stukje gemakkelijker te maken. Het op zoek gaan naar een geschikte parking bij Charleroi Airport bijvoorbeeld, is een van die dingen waarbij we u graag een handje helpen! Hierom hebben wij een groot aanbod in parkeeraanbieders voor u geselecteerd, zodat betrouwbaar parkeren Charleroi Airport vanaf nu snel geregeld is. Meer informatie over ons vindt u op deze site. 

Hoe werkt shuttle parkeren bij Parking Pas Cher, luchthaven Charleroi

Lang parkeren Brussel Charleroi is in minder dan twee minuten geregeld. Parking Pas Cher biedt u een goed werkende shuttle service aan, wat inhoudt dat de aanbieder u vanaf de parkeerplaats naar Charleroi Airport brengt. Dat gebeurt middels een shuttle bus, met flexibel rijschema. Doordat de bussen minimaal één keer in 30 minuten rijden, hoeft u nooit lang te wachten op de parkeerplaats en bent u verzekerd van het tijdig aankomen op het vliegveld. De shuttle parkeervorm is een goedkope manier van parkeren en door het vooraf reserveren kunt u dus veel kosten besparen. Fijn dat u dan nog wat extra overhoudt voor op reis!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )