#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.9
Bekijk beoordelingen

Parking Pas Cher Charleroi

Een goedkope parking Charleroi boekt u met het grootste gemak via Parkeren-Charleroi.nl, onderdeel van Vliegen en Parkeren. Parking Pas Cher biedt u shuttle parkeren luchthaven Charleroi. Deze service zit zoals bij elke parking bij de prijs inbegrepen en wordt door Parking Pas Cher uitgevoerd tijdens de openingsuren van het vliegveld. Ook deze aanbieder is door ons persoonlijk gecheckt op het niveau waarop de service wordt uitgevoerd en of de locatie goed verzorgd is. Als u aankomt op de parking wordt u binnen 30 minuten naar het vliegveld gebracht, al zal dit veelal binnen 15 minuten zijn. Belangrijk om te weten is dat u geen reserveringskosten betaald om uw parking Charleroi Airport te reserveren! Wel bent u altijd zeker van een plek, zeer aan te raden want zeker in de vakantietijd raken parkings ontzettend snel vol!

Lees meer
Adres parkeerplaats Chaussée de Bruxelles 4, 6211 Mellet
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parking Pas Cher bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Parking Pas Cher
Parking Pas Cher wordt gemiddeld beoordeeld met 8.9
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Fam. Eerenbeemt - 20-12-2017 "Eerste keer, goed bevallen terugweg 10 minuutjes wachten op de bus. Locatie was super overigens en een wc :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Fay Hoeben- 20-12-2017 "Locatie is net nieuw zag ik aan het asfalt. We werden in een grote bus naar het vliegveld gebracht en dat werkte goed. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Familie Wolberink- 19-12-2017 "Shuttlebus gaat om de 10 minuten dus nooit lang wachten, Ideaal gewoon."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Charleroi Airport met Parkeren-Charleroi.nl

Via Parkeren-Charleroi.nl kunt u zeer gemakkelijk parkings met elkaar vergelijken en direct reserveren zonder bijkomende kosten. Vliegreizigers reserveren graag via onze website omdat ze dan met een onbezorgd gevoel op reis kunnen omdat de reis perfect geregeld is en tegen lage kosten. Indien u vragen heeft kunt u altijd gratis contact met ons opnemen via telefoon, mail of chat. Dat maakt parkeren Charleroi voor al onze bezoekers en klanten zo prettig. Alles duidelijk in een overzicht, zonder bijkomende kosten en gratis klantenservice!

Hoe gaat het proces bij de parking in zijn werking?

U rijdt naar de parking en zij zullen u daar verwachten omdat ze uw reservering gemakkelijk herkennen in ons systeem. U parkeert uw auto en uw voertuig wordt eventueel gecontroleerd op schades. De shuttlebus zal u binnen 30 minuten naar het vliegveld brengen en u bij de terminal afzetten. Parkeren luchthaven Charleroi werkt de heenweg op deze manier. Parkeren Brussel Charleroi bij terugkomst werkt net iets anders. U neemt contact op met de parking nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Het telefoonnummer staat op uw reserveringsformulier maar u krijgt ook nog een kaartje mee van de parking!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )