Download onze app
Telefonisch reserveren WhatsApp reserveren
Volg ons Reserveren kan ook telefonisch! 088 57 00 123 | Niet bereikbaar KVK NR:56909748
Verfijn uw keuze
Vertrekdatum Retourdatum
Hoe werkt het

U vergelijkt enkel betrouwbare aanbieders.

De shuttle bus brengt en haalt u 24 uur per dag. Dit zonder een vast rijschema.

Gemakkelijke betaling via iDeal en Creditcard.

U ontvangt een bevestiging per e-mail.

Op uw reservering staan alle stappen nog een keer gemakkelijk uitgelegd.

We helpen u ontzettend graag voor vragen voor of na uw reservering!

Prijzen Charleroi vergelijken

Het vergelijken van de parkeerprijzen van de parkeergelegenheden rondom Charleroi Airport en vliegveld Charleroi zelf is erg gemakkelijk op onze website. In de balk ‘hoe lang wilt u parkeren’ selecteert u het aantal dagen dat u uw auto wenst te parkeren bij luchthaven Charleroi en vervolgens kom het tarief te staan onder het logo. Vergelijk de aanbieders met elkaar op het gebied van afstand, prijs en parkeermogelijkheden. Zodoende vindt u de aanbieder die perfect aansluit bij uw wensen!

Goedkoop Parkeren Charleroi Airport

Indien u gebruik maakt van onze website bent u er zeker van dat u een keuze maakt die niet alleen goedkoop is maar ook betrouwbaar en zorgvuldig. Ook kunt u op vliegveld Charleroi  parkeren indien u wenst te parkeren op het vliegveld zelf in plaats van een externe aanbieder. Indien u kust om uw auto te parkeren rondom Charleroi kun u er zeker van zijn dat u te maken heeft met erkende bedrijven. Velen zijn al jaren specialist en men prijst de parkeergelegenheden dan ook om hun service en betrouwbaarheid. Zo parkeert u uw auto 7 dagen bij Charleroi Airport voor slechts €59!

Prijzen parkeren Charleroi Airport

De prijzen die gerekend worden voor het parkeren van uw auto in of rondom Charleroi verschillen behoorlijk. Ter vergelijking: een aanbieder rekent voor 1 of 8 dagen parkeren €55 terwijl de andere aanbieder begint met €13 en voor 8 dagen €63 vraagt. Gelukkig kunt u via onze zoekmachine gemakkelijk het aantal dagen selecteren en vervolgens een keuze maken tussen de parkings bij Charleroi

Parkeren-charleroi.nl © 2013 - 2017 Alle rechten voorbehouden Links | Cookies | Sitemap