Download onze app
Telefonisch reserveren WhatsApp reserveren
Volg ons Reserveren kan ook telefonisch! 088 57 00 123 | Niet bereikbaar KVK NR:56909748
Verfijn uw keuze
Vertrekdatum Retourdatum
Hoe werkt het

U vergelijkt enkel betrouwbare aanbieders.

De shuttle bus brengt en haalt u 24 uur per dag. Dit zonder een vast rijschema.

Gemakkelijke betaling via iDeal en Creditcard.

U ontvangt een bevestiging per e-mail.

Op uw reservering staan alle stappen nog een keer gemakkelijk uitgelegd.

We helpen u ontzettend graag voor vragen voor of na uw reservering!

Shuttle parkeren Charleroi

Indien u reist via het vliegtuig komt altijd de vraag wat er gedaan wordt met de auto. Parkeren op of om vliegveld Charleroi is super gemakkelijk en goedkoop! Via onze onafhankelijke website vergelijkt u gemakkelijk diverse aanbieders met elkaar en kunt u zodoende een keuze maken. Lang parkeren Charleroi Airport kent enkele verschillende mogelijkheden op het gebied van vliegveld parkeren. Grofweg onderscheidt men 2 vormen genaamd: Shuttle parkeren en Valet parkeren. Op dit deel van de webpagina treft u alle aanbieders aan die gespecialiseerd zijn in Shuttle parkeren.

Lang parkeren vliegveld Charleroi

Shuttle parkeren is de parkeervorm waarbij u zelf naar de door u gekozen parking  rijdt en al daar uw auto parkeert. Vervolgens wordt u door middel van een shuttle bus vervoert naar vliegveld Charleroi Brussels Airport. Deze dienst zit bij de prijs inbegrepen! De laatste jaren is het parkeren van uw auto bij vliegvelden erg in populariteit gestegen. Dit komt door de klantvriendelijkheid van de parkings en door de super scherpe tarieven die gerekend worden. Deze wegen niet op tegen het op en neer rijden naar het vliegveld en bovendien hoeft u niemand lastig te vallen!

Parkeren op luchthaven Charleroi

Het is ook mogelijk om via ons een parkeerplaats op het vliegveld zelf te reserveren indien u dat wenst. Daarnaast kunt u filteren op overdekt parkeren Charleroi, korte reistijd en shuttle of valet parkeren. Daarnaast vindt u ook alle informatie omtrent het afrekenen van uw parkeerplaats rondom Charleroi. We wensen u alvast een zorgeloze vakantie toe!

Parkeren-charleroi.nl © 2013 - 2017 Alle rechten voorbehouden Links | Cookies | Sitemap