#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04 - 24
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.3
Bekijk beoordelingen

Korting Smart Parking Charleroi Airport

Timo heeft speciaal voor u een low cost parking Charleroi weten te regelen! Nu zelfs met een extra korting. Daarmee wordt Smart Parking de goedkoopste parking bij luchthaven Charleroi, een deal die u niet wilt missen! We wisten natuurlijk allang dat het parkeren rondom de luchthaven goedkoper is dan op het vliegveld zelf, maar met deze speciale Charleroi airport parking tarieven wordt dat alleen nog extra bevestigd. Maak deze zomervakantie gebruik van Timo’s speciale deal bij Smart Parking Charleroi. Smart Parking is al een veel geboekte aanbieder, omdat zij beschikken over een uitstekende shuttle service. De parking bevindt zich maar op 10 minuten afstand van het airport en dus bent u bijna geen extra reistijd kwijt aan het parkeren van uw auto!

Lees meer
Adres parkeerplaatsRue Chausteur 26, Charleroi
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Korting Smart Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Korting Smart Parking
Korting Smart Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 8.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Van der Staaij- 20-12-2017 "Voor 3 weken geparkeerd, keurig geholpen en voor hetzelfde bedrag stond mijn auto overdekt geparkeerd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Samir B- 19-12-2017 "Chauffer was er twee keer op tijd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Goedkoop parkeren Charleroi, met Vliegen en Parkeren

Parkeren-Charleroi is een onderdeel van Vliegen en Parkeren. Alle medewerkers van Vliegen en Parkeren vinden het belangrijk dat onze vliegreizigers niet alleen goedkoop, maar ook betrouwbaar parkeren. Op basis van klantervaringen kunnen wij de kwaliteit op ons platform waarborgen. Op die manier kunnen al onze klanten parkeren met korting bij Charleroi, maar ook rekenen op een veilige parkeerplaats. Dat is wel zo prettig wanneer u voor een langere tijd op reis gaat. Wilt u uw ervaring delen of heeft u nog overige vragen of het reservering van een parking, raadpleeg dan onze gratis klantenservice. Het reserveren duurt maar één minuutje en op die manier bent u gegarandeerd van een veilige parkeerplek rondom Charleroi.

Shuttle parkeren met Airport Smart Parking

De naam van Airport Smart parking zegt het al: Dit is slim parkeren. Dat komt omdat deze aanbieder de shuttle parkeervorm aan u aanbiedt. Dat is een veel geboekte parkeervorm rondom Charleroi en maakt het parkeren voordelig. Allereerst rijd u zelf naar de parking in Charleroi toe, daarna wordt u verder naar de luchthaven vervoert middels een shuttle busje. Deze shuttle bussen rijden volgens een flexibel rijschema, waardoor u nooit lang hoeft te wachten. Bij terugkomst belt u de chauffeur van Aiport Smart Parking op en hierna wordt u weer naar uw auto gebracht. Lekker makkelijk!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )