#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Luchthaven Brüssel Charleroi Parkeren

Indien u graag wilt valet parkeren bij Brussels South Charleroi Airport zoals het vliegveld volledig heet is Parcare zeker aan te bevelen. Deze parking bij vliegveld Charleroi is niet alleen gespecialiseerd in het ‘gewone’ shuttle parkeren maar biedt ook een valet service aan. Valet parkeren houdt in dat u zelf naar het vliegveld rijdt en al daar uw auto overdraagt aan de medewerker van de door u gekozen parking bij Charleroi. 15 minuten voordat u verwacht het vliegveld te bereiken neemt u contact op met Parcare, u wordt verwezen naar de locatie Charleroi en de rest volgt van zelf. Dit geldt ook voor de terugreis, met een telefoontje is alles geregeld!

Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Wanneer u kiest voor shuttle parkeren dan rijdt u zelf naar de locatie van de gereserveerde parkeerplaats. Wanneer uw auto geparkeerd staat wordt u middels een shuttlebus binnen 30 minuten, veelal 15 minuten, naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst neemt u zodra u uw koffers weer in bezit heeft telefonisch contact op met de parkeeraanbieder. Er komt direct een shuttlebus uw kant op die voor u klaar zal staan op de afgesproken locatie. U wordt in het hele proces vriendelijk geholpen met uw bagage.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parcare bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen

Veilig parkeren luchthaven Charleroi

Indien u kiest om uw auto te parkeren bij Parcare vliegveld Charleroi dan bent u er zeker van dat uw auto 24 uur per dag bewaakt wordt. Daarnaast bent u er zeker van dat u via ons altijd uw auto parkeert bij een erkent bedrijf. Zij zijn de echte specialisten op het gebied van parkeren bij vliegvelden. Vliegen en parkeren is zodoende erg gemakkelijk, voordelig en veilig.

Lang parkeren

Het voordeel van lang parkeren ten opzichten van het brengen en halen door vrienden of bekenden is dat u niemand lastig hoeft te vallen. Bovendien light Charleroi Airport voor de meeste Nederlandse reizigers op een behoorlijke afstand. Dit maakt het brengen en halen in nagenoeg alle gevallen duurder dan uw auto parkeren bij vliegveld Charleroi. Mede door de scherpe prijzen en uitstekende service maakt met graag gebruik van de parkeergelegenheden in en om Charleroi. 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...