#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 11min reizen 11min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Aeropark, parking bij Charleroi Airport

Aeropark Charleroi biedt haar klanten de mogelijkheid om hun auto te parkeren bij Charleroi inclusief gratis shuttle naar het vliegveld. De reistijd bedraagt 11 minuten en deze service is beschikbaar tijdens de openingsuren van het vliegveld. Bij vertraging wordt er altijd rekening gehouden met de laatste vlucht. Een parking Charleroi reserveren gaat via Parkeren-Charleroi gemakkelijk én goedkoop. Elke aanbieder die u vindt op onze website is betrouwbaar dus u kunt met een gerust hart op vakantie! We raden het u ten zeerste aan om uw Parking Charleroi Airport vooraf te reserveren zodat u zeker bent van een plek én u niet te veel hoeft te betalen. Het kan namelijk zijn dat de prijzen sterk stijgen.

Adres parkeerplaats Avenue Jean Mermoz 29, Gosselies
Reistijd shuttle: 11min
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Wanneer u kiest voor shuttle parkeren dan rijdt u zelf naar de locatie van de gereserveerde parkeerplaats. Wanneer uw auto geparkeerd staat wordt u middels een shuttlebus binnen 30 minuten, veelal 15 minuten, naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst neemt u zodra u uw koffers weer in bezit heeft telefonisch contact op met de parkeeraanbieder. Er komt direct een shuttlebus uw kant op die voor u klaar zal staan op de afgesproken locatie. U wordt in het hele proces vriendelijk geholpen met uw bagage.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Aeropark bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Parkeren Charleroi Airport met Vliegen en Parkeren

Vliegreizigers kiezen graag voor de services die aangeboden worden door Vliegen en Parkeren wegens het super gemakkelijke overzicht. Door te parkeren bij vliegveld Charleroi via Parkeren-Charleroi.nl gaat u zeker met een onbezorgd gevoel op vakantie en kunt u gemakkelijk die services kiezen die u wenst. Denk bijvoorbeeld aan overdekt parkeren of kiezen voor sleutelbehoud. Van ons kunt u verwachten dat we gratis bereikbaar zijn per chat, mail én telefoon. Wij begeleiden u graag tijdens het maken van uw keuze. Dit doen we tot groten tevredenheid van onze klanten, zij beoordelen ons dan ook met een 8,5!

Hoe gaat het parkeren in zijn werk?

Lang parkeren Charleroi kan via twee manieren namelijk, shuttle parkeren of valet parking. Bij het ‘gewone’ shuttle parkeren rijdt u zelf naar de locatie van de parking en wordt u door middel van een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. U wordt altijd binnen 30 minuten naar het vliegveld gebracht. U wordt afgezet voor de vertrekhal dus de loopafstand is minimaal! Bij terugkomst neemt u contact op met de parking nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. De chauffeur komt u halen met de shuttle bus en  u wordt weer afgezet bij uw parking bij Charleroi. Vervolgens kunt u direct huiswaarts keren, erg gemakkelijk allemaal!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...