Hoe werkt het?

Valet

Hoe werkt valet parkeren?

Met valet parkeren of valet service rijdt u direct naar de luchthaven. U neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met het parkeerbedrijf. Bij aankomst staat er een chauffeur op de aangegeven locatie voor u klaar. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats.

 

Bij terugkomst belt u het parkeerbedrijf, nadat u uw koffers in ontvangst hebt genomen, en de chauffeur zal weer met uw auto op de afgesproken plek klaarstaan. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

 

U ontvangt na het maken van een boeking een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces met specifieke instructies, inclusief contactgegevens van de parkeeraanbieder. 

  • Minimaal tijdsverlies
  • Optimaal comfort, reis in uw eigen auto
  • Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen

Hoe gaat het in zijn werk?

Veelgestelde vragen

Hoe werkt valetparkeren?

U rijdt met uw auto naar de afgesproken plek bij de vertrekhal. 30 minuten voor u verwacht aan te komen, neemt u telefonisch contact op met de parkeeraanbieder om door te geven dat u er bijna bent. Eenmaal aangekomen staat er een chauffeur op u te wachten en inspecteert u samen met hem of haar uw auto.

Bij terugkomst neemt u, nadat u uw koffers in ontvangst hebt genomen, nogmaals telefonisch contact op. Daarna staat de chauffeur op de afgesproken plek met uw auto klaar.

Erg eenvoudig dus! U kunt meer lezen over valet parkeren op de valet pagina.

Is mijn auto tijdens het valetparkeren verzekerd?

Mocht er schade aan uw auto zijn ontstaan, dan dient u dit direct ter plaatse te melden en foto’s te maken. De verdere afhandeling verloopt dan tussen u en de verzekering van de parkeeraanbieder.

Valet: hoe herkennen we de persoon die onze auto ophaalt?

Meestal draagt de chauffeur bedrijfskleding. De chauffeur kan uw auto bovendien herkennen aan het kenteken op de reservering en zal u ontvangen op de afgesproken locatie. Wel is het van belang dat u een half uur voor u arriveert even telefonisch contact opneemt met de betreffende parkeeraanbieder.

Valet: waar wordt mijn auto op de heenreis overgenomen en op de terugreis klaargezet?

Dit is bij aankomst meestal bij de vertrekhal van de luchthaven en bij terugkomst bij de aankomsthal.

Mocht dit anders zijn, dan wordt dit op uw reserveringsbevestiging vermeld. Het is in ieder geval altijd op loopafstand van en naar de terminal.

Waar komt mijn auto te staan?

Uw auto staat op het beveiligde terrein van de parkeerplaats die u hebt geboekt. Voor een beter beeld kunt u de foto's van de parkeerplaats op onze website bekijken.

Hoe kan ik reserveren?

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving