Parkeren Charleroi Airport

Vergelijk de parkeermogelijkheden bij Charleroi Airport in combinatie met een valet- of shuttleservice
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
Large terminal
 • Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Jaarlijks vliegen er maar liefst 8 miljoen reizigers vanaf Charleroi Airport. De luchthaven is gevestigd in Charleroi en is daarmee zeer centraal en goed bereikbaar gelegen. Echter begint de reis van deze reizigers niet bij Charleroi Airport. Nee, de reis naar de luchthaven gaat hier namelijk nog vooraf. En een belangrijk onderdeel hiervan; het parkeren Charleroi Airport. Wij Willen u graag helpen om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen.

Via ons platform bieden wij verschillende mogelijkheden aan om te parkeren luchthaven Charleroi. U hoeft enkel uw wensen in te vullen en de verschillende parkeerplaatsen worden voor u vergeleken op gebied van service, faciliteiten en niet onbelangrijk; de prijs! Zo helpen wij u graag wat orde te scheppen in de soms chaotische wereld van parking Airport Charleroi. Reserveer eenvoudig, binnen 2 minuten en zonder reserveringskosten!

Waarom kiezen voor Parkeren Charleroi?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

Parkeermogelijkheden Charleroi Airport

Wilt u parkeren Airport Charleroi? Wij helpen u alle verschillende mogelijkheden even op een rijtje te zetten. In het bovenstaande overzicht kunt u eenvoudig zien welke parking het best beoordeeld is en welke parking de laagste tarieven heeft. Bovendien kunt u zien welke parkeermogelijkheden zich op loopafstand bevinden en hoe veel verschillende aanbieders er zijn.

Parkeren met shuttleservice

Er zijn 14 aanbieders die het parkeren middels shuttleservice aanbieden. Daarnaast is er een enkele officiële Airport Charleroi parking die dit tegen meerprijs ook aanbiedt. Hieronder worden er enkele mogelijkheden beschreven:

 • Gate Park is de goedkoopste aanbieder. De parking ligt op 10 minuten reistijd van de luchthaven af en is dagelijks geopend van 04:00 tot 00:00.
 • GataParking is de best beoordeelde shuttle parking bij Charleroi Airport. Hierbij bent u slechts 6 minuten onderweg na het parkeren, wat u overigens doet tussen 04:00 en 00:00. Tegen meerprijs kunt u tevens overdekt parkeren.
 • P3 Charleroi Airport is de enige officiële parkeerplaats waar u middels een shuttleservice kunt reizen. Ten opzichte van de onofficiële aanbieders, is deze parking het minst voordelig. De reistijd is 10 minuten.

Parkeren op loopafstand

Er zijn enkel officiële mogelijkheden om te parkeren op loopafstand. Dit is natuurlijk een handige manier van parkeren, maar hier betaalt u wel de prijs voor. Hieronder staan ze beschreven:

De voordelen van Parkeren bij Charleroi Airport

Wilt u graag bij vliegveld Charleroi parkeren? Wij hebben de verschillende voordelen van deze keuze voor u op een rijtje gezet. U kunt het vliegveld namelijk ook met het Openbaar Vervoer bereiken, maar dit is verre van ideaal.

Ten eerste is het bereiken van Charleroi Airport erg lastig met het openbaar vervoer. U bent afhankelijk van vaste routes, tijdstippen en eventuele vertragingen. Dit kan enorm veel stress opleveren wanneer u op tijd wil zijn voor uw vlucht.

In tegenstelling is het bereiken van de luchthaven met de auto zeer eenvoudig! De luchthaven is namelijk gelegen in een uitgestrekt wegennet. Neem bijvoorbeeld de route vanaf de stad Eindhoven. Met de auto bent u binnen 2 uur bij de luchthaven. Reist u met het openbaar vervoer, dan kost het u 4,5 uur.

Indien u alleen reist, is het reizen met het openbaar vervoer voordeliger dan het parkeren. Echter is het vaak veel voordeliger om benzinekosten op te splitsen indien u met meerdere personen reist.

Extra Nuttige Informatie

Onze algemene voorwaarden vindt u hier

De Top 5 Goedkoopste parkings vindt u hier

De parkeertarieven van Charleroi Airport vindt u hier

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving