Shuttle parkeren Charleroi Airport

Vergelijk de shuttle parkeermogelijkheden bij Charleroi Airport en boek eenvoudig uw gewenste parking
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
Large terminal

Hoe gaat het in zijn werk?

Charleroi Airport biedt meer dan 190 bestemmingen aan en jaarlijks vliegen er maar liefst 8 miljoen reizigers vanaf de luchthaven. Aan hun ene reis, gaat eerst een andere reis vooraf; de reis naar het luchthaven zelf. Waar kunt u het beste parkeren Charleroi Airport shuttle? Wat is dan de beste optie op basis van uw wensen? Hoe veel kost dit dan? Hier helpen wij u graag allemaal mee!  

Op onze website vergelijken we verschillende parkeeraanbieders op basis van uw ingevoerde wensen, zoals prijs of afstand tot de luchthaven. Reserveer via Vliegen en Parkeren een betrouwbare parkeerplaats en ontdek hoeveel u kunt besparen! Eenvoudig, binnen 2 minuten en zonder reserveringskosten! Er zijn verschillende parkeervormen te onderscheiden bij Charleroi Airport. Een van deze vormen is Shuttle Charleroi Airport. Middels deze parkeervorm, wordt u vanuit de parking met een inbegrepen pendelbus naar de luchthaven gebracht. Deze shuttlebus rijdt via een flexibel schema, zodat u nooit lang hoeft te wachten

Waarom kiezen voor Parkeren Charleroi?
  • Best prices Altijd de laagste prijs
  • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
  • No reservation needed Geen reserveringskosten

Shuttle parkeren op Charleroi Airport

Het parkeren op Charleroi Airport verloopt in de meeste gevallen in combinatie met een shuttleservice. Deze eenvoudige én betaalbare manier van parkeren op de luchthaven is erg geliefd. We leggen u graag uit hoe u op de dag van aankomst parkeert, waarna de shuttle bus Charleroi u naar de luchthaven brengt.

Dag van aankomst

U rijdt direct naar het parkeerterrein toe, waarvan u het adres kunt terugvinden op uw reserveringsbevestiging. Bij aankomst parkeert u uw auto en laat u de bevestiging zien aan een medewerker ter plaatse. Zodra de shuttle bus Charleroi Airport ter plaatse is, kunt u instappen en wordt u naar de vertrekhal gebracht. Bij een aantal parkeeraanbieders is het mogelijk om uw eigen sleutels mee op reis te nemen.

Dag van terugkomst

Bij terugkomst neemt u eerst uw bagage van de band af, waarna u telefonisch contact opneemt met de parkeeraanbieder. Het telefoonnummer staat op uw reserveringsbevestiging. Vervolgens komt de airport shuttle Charleroi u weer ophalen om u terug naar uw auto te brengen. Daar kunt u instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Wat u moet weten over shuttle parkeren bij Charleroi Airport

Lang parkeren Charleroi Airport in combinatie met een shuttle is vaak de voordeligste manier van parkeren en het werkt erg gemakkelijk! U rijdt naar de parking en er komt een pendelbus die u naar de luchthaven brengt.

De shuttlebussen rijden veelal via een flexibel schema. Zij garanderen dat u binnen 30 minuten op weg bent naar de luchthaven of weer terug naar de parking. Op die manier hoeft u nooit lang te wachten! De pendelbussen zetten u direct voor de terminal af en daar wordt u ook weer opgehaald, zodat u nooit ver hoeft te lopen. Bovendien hoeft u op die manier niet zo ver met uw bagage te sjouwen!

Wanneer u weer aangekomen bent bij de shuttle Airport Charleroi, hoeft u enkel het verkregen nummer van de parking te bellen en u wordt weer opgehaald op een afgesproken plek. Daar wordt u geholpen met uw bagage en bent u eenvoudig weer onderweg naar huis!

Omdat Charleroi Airport moeilijk te bereiken is via het openbaar vervoer, is het parkeren van uw auto een handige oplossing. Bij het reizen met het openbaar vervoer bent u afhankelijk van vaste tijdstippen, routes en eventuele vertragingen, kan het parkeren veel tijd en geld schelen!

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving