#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Shuttle Parkeren Charleroi Airport

Charleroi Airport biedt meer dan 190 bestemmingen aan en jaarlijks vliegen er maar liefst 8 miljoen reizigers vanaf de luchthaven. Aan hun ene reis, gaat eerst een andere reis vooraf; de reis naar het Airport zelf. Waar gaat u uw auto parkeren Airport Charleroi? Wat is dan de beste optie op basis van uw wensen? Hoe veel kost dit dan? Hier helpen wij u graag allemaal mee!  

Op onze website vergelijken we verschillende parkeeraanbieders op basis van uw ingevoerde wensen, zoals prijs of afstand tot de luchthaven. Reserveer via vliegen en Parkeren een betrouwbare parkeerplaats en ontdek hoeveel u kunt besparen! Eenvoudig, binnen 2 minuten en zonder reserveringskosten! Er zijn verschillende parkeervormen te onderscheiden bij Charleroi Airport. Een van deze vormen is Shuttle parkeren Charleroi Airport. Middels deze parkeervorm, wordt u vanuit de parking met een inbegrepen pendelbus naar de luchthaven gebracht. Deze shuttle bus Charleroi Airport rijdt via een flexibel schema, zodat u nooit lang hoeft te wachten!

 

Open aanbiederlijst
Adres Rue des Frères Wright 8, 6041 , Charleroi, België
Kaart bekijken

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Shuttle Parkeermogelijkheden Charleroi Airport

 

Categorie

Beste optie

Best beoordeeld:

ProPark

Goedkoopste parking:

ProPark

Aantal parkeermogelijkheden:

7 parkeeraanbieders

Vergelijk Parkeren Charleroi Airport | Vergelijk & ReserveerShuttle Parkeren Charleroi Airport | Reserveren & Besparen

Er bestaan veel aanbieders van Shuttle Brussel Charleroi. Echter kan de beste optie uitzoeken, een chaotische klus worden. Iedere aanbieder blinkt op een ander gebied uit en om voor u wat orde te scheppen, zetten wij deze allen op een rijtje. In de bovenstaande tabel kunt u eenvoudig zien welke parking het best beoordeeld en het goedkoopst is. Bovendien kunt u zien hoe veel verschillende parkeeraanbieders er zijn.

 

Shuttle parkeerplaatsen Charleroi Airport

U kunt zowel via Charleroi Airport shuttle parkeren als via een onofficiële parkeeraanbieder. Hieronder staan er verschillende aanbieders van de shuttleservice beschreven:

  • P3 Charleroi Airport is de enige officiële parkeerplaats van de luchthaven die parkeren middels een shuttleservice aanbiedt. Ten opzichte van de alternatieve parkeermogelijkheden is dit de minst voordelige. De reistijd is 10 minuten.
  • ProPark is een voordelige aanbieder die ontzettend goed beoordeeld wordt. De reistijd is 9 minuten en er wordt zelfs de service aangeboden om uw voertuig te laten wassen.
  • A1 Parking is een betrouwbare parkeeraanbieder. Uw auto staat op een beveiligde parkeerplaats die beschikt over camera’s, omheining en een slagboom. De reistijd is 7 minuten reizen.

 

Wat u moet weten over Shuttle parkeren bij Charleroi Airport

Parkeren via Shuttle Brussel Charleroi is vaak de voordeligste manier van parkeren en het werkt erg gemakkelijk! U rijdt naar de parking en er komt een pendelbus die u naar de luchthaven brengt.

Charleroi Airport Shuttle bussen rijden via een flexibel schema. Zij garanderen dat u binnen 30 minuten op weg bent naar de luchthaven of weer terug naar de parking. Op die manier hoeft u nooit lang te wachten!De pendelbussen zetten u direct voor de terminal af en daar wordt u ook weer opgehaald, zodat u nooit ver hoeft te lopen. Bovendien hoeft u op die manier niet zo ver met uw bagage te sjouwen!

Wanneer u weer aangekomen bent bij Airport shuttle Charleroi, hoeft u enkel het verkregen nummer van de parking te bellen en u wordt weer opgehaald op een afgesproken plek. Daar wordt u geholpen met uw bagage en bent u eenvoudig weer onderweg naar huis!

Omdat Charleroi Airport moeilijk te bereiken is via het openbaar vervoer, is het parkeren van uw auto een handige oplossing. Omdat u bij het reizen met het OV afhankelijk bent van vaste tijdstippen, routes en eventuele vertragingen, kan het parkeren veel tijd en geld schelen!

 

Extra Nuttige Informatie

Onze algemene voorwaarden vindt u hier

De Top 5 Goedkoopste parkings vindt u hier

De parkeertarieven van Charleroi Airport vindt u hier

 

 

 

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )