#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen
Parkeren bij Charleroi Airport

Begint uw reis met het vliegtuig op Charleroi Airport? Nee hoor, uw reis begint thuis, op weg naar de luchthaven. De grote vraag blijft, wat gaat u doen met de auto op het vliegveld. Iets waar niet iedere reiziger meteen aan denkt voordat de reis of vakantie gaat beginnen. Het is echter wel interessant om u hierover te laten informeren! Parkeren op of om vliegveld Charleroi is super gemakkelijk en goedkoop! Via onze onafhankelijke website vergelijkt u gemakkelijk diverse aanbieders met elkaar, zodat u hierna een weloverwogen keuze kunt maken. Lang parkeren Charleroi Airport kent verschillende mogelijkheden op het gebied van parkeren. Men onderscheidt twee parkeervormen bij parkeren Charleroi Airport. Enerzijds kan men kiezen voor het shuttle parkeren en anderzijds het valet parkeren. Op dit deel van de webpagina treft u alle aanbieders aan die gespecialiseerd zijn in shuttle parkeren. Voor meer informatie over het valet parkeren, klik op voorgaande link. 

Adres Rue des Frères Wright 8, 6041 , Charleroi, Belgie
Hoe werkt Vliegen en Parkeren?
1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeerd.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.
Parkeervormen bij Charleroi Airport
Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttlebus naar de luchthaven gebracht.

Lang parkeren vliegveld Charleroi

Shuttle parkeren is de parkeervorm waarbij u zelf naar de door u gekozen parking rijdt en daar uw auto parkeert. Vervolgens wordt u door middel van een shuttle bus vervoert naar vliegveld Charleroi Brussels Airport. Deze pendeldienst is bij de prijs inbegrepen! De laatste jaren is het parkeren van een auto bij vliegvelden erg in populariteit gestegen. Dit komt door de klantvriendelijkheid van de parkings en door de super scherpe tarieven die gerekend worden. De shuttle aanbieders bevinden zich namelijk niet op de luchthaven zelf, maar in de buurt daarvan. Zij kunnen daarom gemakkelijk een eigen (en lagere) prijs hanteren, in tegenstelling tot de vaak torenhoge parkeertarieven van Charleroi Airport. Ga zorgeloos op reis en boek uw parking Charleroi Airport in voren! Zo voorkomt u onverwachte kosten en onverhoopte stress. 

Parkeren op luchthaven Charleroi

Het is ook mogelijk om via ons een parkeerplaats op het vliegveld zelf te reserveren indien u dat wenst. Dit betreft de Airport Smart Parking Charleroi. Hier kan men zelfs de sleutels behouden gedurende de reis! Daarnaast kunt u filteren op overdekt parkeren Charleroi, een korte reistijd en shuttle-/valet parkeren. Voor aanvullende informatie zoals foto's, service- en veiligheidsfaciliteiten, klik op het logo van de parking Charleroi. Alle info over het parkeren bij vliegveld Charleroi vindt u op Parkeren Charleroi. Wij van Parkeren-Charleroi.nl wensen u alvast een zorgeloze en prettige reis toe! 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...