#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen
Parkeren bij Charleroi Airport

Indien u reist via het vliegtuig komt altijd de vraag wat er gedaan wordt met de auto. Parkeren op of om vliegveld Charleroi is super gemakkelijk en goedkoop! Via onze onafhankelijke website vergelijkt u gemakkelijk diverse aanbieders met elkaar en kunt u zodoende een keuze maken. Lang parkeren Charleroi Airport kent enkele verschillende mogelijkheden op het gebied van vliegveld parkeren. Grofweg onderscheidt men 2 vormen genaamd: Shuttle parkeren en Valet parkeren. Op dit deel van de webpagina treft u alle aanbieders aan die gespecialiseerd zijn in Shuttle parkeren.

Adres Rue des Frères Wright 8, 6041 , Charleroi, Belgie
Hoe werkt Vliegen en Parkeren?
1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeerd.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.
Parkeervormen bij Charleroi Airport
Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttlebus naar de luchthaven gebracht.

Lang parkeren vliegveld Charleroi

Shuttle parkeren is de parkeervorm waarbij u zelf naar de door u gekozen parking  rijdt en al daar uw auto parkeert. Vervolgens wordt u door middel van een shuttle bus vervoert naar vliegveld Charleroi Brussels Airport. Deze dienst zit bij de prijs inbegrepen! De laatste jaren is het parkeren van uw auto bij vliegvelden erg in populariteit gestegen. Dit komt door de klantvriendelijkheid van de parkings en door de super scherpe tarieven die gerekend worden. Deze wegen niet op tegen het op en neer rijden naar het vliegveld en bovendien hoeft u niemand lastig te vallen!

Parkeren op luchthaven Charleroi

Het is ook mogelijk om via ons een parkeerplaats op het vliegveld zelf te reserveren indien u dat wenst. Daarnaast kunt u filteren op overdekt parkeren Charleroi, korte reistijd en shuttle of valet parkeren. Daarnaast vindt u ook alle informatie omtrent het afrekenen van uw parkeerplaats rondom Charleroi. Wij van Parkeren-Charleroi.nl wensen u alvast een zorgeloze vakantie toe!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...