#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Park & Fly Charleroi Eenvoudig Reserveren

Wellicht wel de meest gereserveerde parking Charleroi, Park en Fly. Reden hiervoor is de ontzettend scherpe prijs de gehanteerd wordt en ook parkeert u op slechts 5 minuten afstand van de luchthaven.  Overdekt parkeren is niet mogelijk bij Park en Fly en ook zijn zij enkel gespecialiseerd in het shuttle parkeren. Park en Fly richt zich dus op een scherpe prijs met 1 optie: Shuttle parkeren, onoverdekt. Dat doen ze naar grote tevredenheid van hun bezoekers, zij bestempelen deze parking als zeer betrouwbaar, veilig en erg vriendelijk. De werknemers beheersen verschillende talen en ook dat wordt beschouwd als een groot pluspunt voor langparkeren Charleroi Airport.
Adres parkeerplaats Avenue de Heppignies 8, Fleurus/Heppignies
Reistijd shuttle: 5min
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Wanneer u kiest voor shuttle parkeren dan rijdt u zelf naar de locatie van de gereserveerde parkeerplaats. Wanneer uw auto geparkeerd staat wordt u middels een shuttlebus binnen 30 minuten, veelal 15 minuten, naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst neemt u zodra u uw koffers weer in bezit heeft telefonisch contact op met de parkeeraanbieder. Er komt direct een shuttlebus uw kant op die voor u klaar zal staan op de afgesproken locatie. U wordt in het hele proces vriendelijk geholpen met uw bagage.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park & Fly bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Goedkoop parkeren Brussel Charleroi

U kunt kiezen voor verschillende opties als u wilt parkeren Charleroi airport. Shuttle parkeren is de meest voordelige vorm van parkeren en houdt eigenlijk in dat u door middel van een shuttle bus naar het vliegveld gebracht wordt en bij terugkomst weer opgehaald. De shuttle bus zit bij de prijs inbegrepen en rijdt 24 uur per dag, zodoende hoeft u zich niet druk te maken dat u eventueel lang zou moeten wachten. Goedkoop parkeren Charleroi doet u simpelweg door aanbieders met elkaar te vergelijken, hier vindt u bijvoorbeeld alle aanbieders die shuttle parkeren aanbieden.

Goede service, goede prijs

Dan is er ook nog Valet parkeren, dit houdt in dat u zelf naar het vliegveld rijdt en uw auto al daar overdraagt aan de chauffeer van de door u gekozen parking. Hij zal uw auto vervolgens stationeren voor lang parkeren Charleroi Airport.  Bij terugkomst pleegt u een telefoontje en de chauffeer wacht met uw auto bij de vertrekhal. U hoeft niet extra ver te lopen en u kunt uw reis direct voortzetten. Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen, zowel telefonisch als via de mail zijn we bereikbaar.
 
Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...