#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 00:00
  • Shuttle Shuttle
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.5
Bekijk beoordelingen

Park & Fly Charleroi Eenvoudig Reserveren

Wellicht wel de meest gereserveerde parking Charleroi, Park en Fly. Reden hiervoor is de ontzettend scherpe prijs de gehanteerd wordt en ook parkeert u op slechts 5 minuten afstand van de luchthaven.  Overdekt parkeren is niet mogelijk bij Park en Fly en ook zijn zij enkel gespecialiseerd in het shuttle parkeren. Park en Fly richt zich dus op een scherpe prijs met 1 optie: Shuttle parkeren, onoverdekt. Dat doen ze naar grote tevredenheid van hun bezoekers, zij bestempelen deze parking als zeer betrouwbaar, veilig en erg vriendelijk. De werknemers beheersen verschillende talen en ook dat wordt beschouwd als een groot pluspunt voor langparkeren Charleroi Airport.
Lees meer
Adres parkeerplaats EuroTraffic: Avenue de Heppignies 8, Fleurus/Heppignies
Reistijd shuttle: 5min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park & Fly bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Park & Fly
Park & Fly wordt gemiddeld beoordeeld met 8.5
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-07-2019 "very unpleasent staff both at leaving the car and at picking it up extra amount needed to be paid because the car was long ? "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-06-2019 "alles goed verlopen. Afhaalbussen zouden beter herkenbaar moeten zijn. Op de drukke afhaalplaats reed de bus voor mijn neus weg"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ergun Yazir- 20-12-2017 "Parken was zeer eenvoudig en op tijd gebracht en gehaald. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lionne Sonnemans- 19-12-2017 "Al vaker geboekt via vliegen en parkeren alles weer super geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marietje Korsten- 19-12-2017 "Prettige mensen, de buschauffeur was goed gemutst! :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Goedkoop parkeren Brussel Charleroi

U kunt kiezen voor verschillende opties als u wilt parkeren Charleroi airport. Shuttle parkeren is de meest voordelige vorm van parkeren en houdt eigenlijk in dat u door middel van een shuttle bus naar het vliegveld gebracht wordt en bij terugkomst weer opgehaald. De shuttle bus zit bij de prijs inbegrepen en rijdt 24 uur per dag, zodoende hoeft u zich niet druk te maken dat u eventueel lang zou moeten wachten. Goedkoop parkeren Charleroi doet u simpelweg door aanbieders met elkaar te vergelijken, hier vindt u bijvoorbeeld alle aanbieders die shuttle parkeren aanbieden.

Goede service, goede prijs

Dan is er ook nog Valet parkeren, dit houdt in dat u zelf naar het vliegveld rijdt en uw auto al daar overdraagt aan de chauffeer van de door u gekozen parking. Hij zal uw auto vervolgens stationeren voor lang parkeren Charleroi Airport.  Bij terugkomst pleegt u een telefoontje en de chauffeer wacht met uw auto bij de vertrekhal. U hoeft niet extra ver te lopen en u kunt uw reis direct voortzetten. Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen, zowel telefonisch als via de mail zijn we bereikbaar.
 
Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )