#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Quick Parking Charleroi

Wanneer u gaat reizen vanaf Charleroi kunt u het beste een parking Charleroi Airport reserveren op parkeren-charleroi.nl. Door het grote aanbod van parkeeraanbieders rondom de luchthaven kunt u deze met elkaar vergelijken om tot de beste keuze te komen. Wanneer u bijvoorbeeld 11 dagen wilt parkeren kunt u door te kiezen voor een externe aanbieder de helft van het bedrag besparen wat u anders moet betalen op de luchthaven zelf. Op tijd een parkeerplaats reserveren op parkeren-charleroi.nl loont in tijd, geld en zorgen. Niet langer te hoeven zoeken naar een goede parkeerplek zonder extreem lange afstanden te moeten lopen. Niet het risico lopen om de vlucht te missen doordat u vooraf heeft gereserveerd. Met deze zekerheid kunt u relax aan uw vliegreis beginnen.

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Quick Parking Charleroi bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen

Langparkeren met een goede service

Voor een lange tijd uw auto ergens parkeren dient vooral veilig en betrouwbaar te gebeuren. Bij Quick Parking weet u zeker dat u auto veilig en vertrouwd geparkeerd staat. De parkeerplaats is voorzien van omheining en camera bewaking. Wanneer u geniet van uw vakantie houden zij zich bezig met het waken over uw auto. Ook is er 24 uur per dag iemand aanwezig op de parking. Quick parking biedt een vertrouwelijke shuttle service die op elk moment van de dag voor u rijdt, ook ’s nachts zal er een busje voor u klaarstaan. U wordt geholpen met uw bagage en naar de juiste terminal gebracht, zodat u niet hoeft te zoeken waar u moet zijn.

Parkeren op enkele minuten van de luchthaven

De Ideale service wanneer u parkeert rondom de luchthaven is Shuttle parkeren. Met deze service wordt u doormiddel van een busje gebracht naar de luchthaven en weer opgehaald bij uw terugkomst op de luchthaven. U parkeert uw auto zelf op de gekozen parkeerplaats en de aanbieder zorgt voor het vervoer naar de luchthaven. Dit is altijd maar enkele minuten rijden van de parkeerplaats verwijdert. Zodat u deze tijd niet kwijt bent met het zoeken van een goede parkeergelegenheid op de luchthaven zelf. Quick parking in dit geval biedt de mogelijkheid tot het behouden van uw auto sleutel. Wilt u betrouwbaar parkeren bij Brussel Charleroi dan kiest u voor een goede vergelijking op parkeren-charleroi en u zult enorm besparen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )