#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Quick Parking Charleroi

Wanneer u gaat reizen vanaf Charleroi kunt u het beste een parking Charleroi Airport reserveren op parkeren-charleroi.nl. Door het grote aanbod van parkeeraanbieders rondom de luchthaven kunt u deze met elkaar vergelijken om tot de beste keuze te komen. Wanneer u bijvoorbeeld 11 dagen wilt parkeren kunt u door te kiezen voor een externe aanbieder de helft van het bedrag besparen wat u anders moet betalen op de luchthaven zelf. Op tijd een parkeerplaats reserveren op parkeren-charleroi.nl loont in tijd, geld en zorgen. Niet langer te hoeven zoeken naar een goede parkeerplek zonder extreem lange afstanden te moeten lopen. Niet het risico lopen om de vlucht te missen doordat u vooraf heeft gereserveerd. Met deze zekerheid kunt u relax aan uw vliegreis beginnen.

Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Wanneer u kiest voor shuttle parkeren dan rijdt u zelf naar de locatie van de gereserveerde parkeerplaats. Wanneer uw auto geparkeerd staat wordt u middels een shuttlebus binnen 30 minuten, veelal 15 minuten, naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst neemt u zodra u uw koffers weer in bezit heeft telefonisch contact op met de parkeeraanbieder. Er komt direct een shuttlebus uw kant op die voor u klaar zal staan op de afgesproken locatie. U wordt in het hele proces vriendelijk geholpen met uw bagage.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Quick Parking Charleroi bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen

Langparkeren met een goede service

Voor een lange tijd uw auto ergens parkeren dient vooral veilig en betrouwbaar te gebeuren. Bij Quick Parking weet u zeker dat u auto veilig en vertrouwd geparkeerd staat. De parkeerplaats is voorzien van omheining en camera bewaking. Wanneer u geniet van uw vakantie houden zij zich bezig met het waken over uw auto. Ook is er 24 uur per dag iemand aanwezig op de parking. Quick parking biedt een vertrouwelijke shuttle service die op elk moment van de dag voor u rijdt, ook ’s nachts zal er een busje voor u klaarstaan. U wordt geholpen met uw bagage en naar de juiste terminal gebracht, zodat u niet hoeft te zoeken waar u moet zijn.

Parkeren op enkele minuten van de luchthaven

De Ideale service wanneer u parkeert rondom de luchthaven is Shuttle parkeren. Met deze service wordt u doormiddel van een busje gebracht naar de luchthaven en weer opgehaald bij uw terugkomst op de luchthaven. U parkeert uw auto zelf op de gekozen parkeerplaats en de aanbieder zorgt voor het vervoer naar de luchthaven. Dit is altijd maar enkele minuten rijden van de parkeerplaats verwijdert. Zodat u deze tijd niet kwijt bent met het zoeken van een goede parkeergelegenheid op de luchthaven zelf. Quick parking in dit geval biedt de mogelijkheid tot het behouden van uw auto sleutel. Wilt u betrouwbaar parkeren bij Brussel Charleroi dan kiest u voor een goede vergelijking op parkeren-charleroi en u zult enorm besparen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...