#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 00:00
  • 9min reizen 9min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9
Bekijk beoordelingen

ProPark Charleroi Airport

Bent u op zoek naar een voordelige én betrouwbare parkeerplaats bij Charleroi Airport? Zoek dan niet verder! Via Vliegen en Parkeren kunt u kiezen uit een ruim aanbod van erkende parkeerbedrijven en u kunt direct een parkeerplaats reserveren. Parkeren Vliegveld Charleroi heeft u binnen enkele minuten geregeld! Bij ProPark kunt u parkeren in de vorm van shuttle parkeren. De reistijd van de parkeerplaats naar het vliegveld is ongeveer 9 minuten en u kunt uw sleutels behouden tijdens uw vakantie. De parkeerplaats is uitermate veilig, heeft voldoende faciliteiten en biedt uitstekende service. Zo weet u dus dat uw auto altijd goed staat wanneer u kiest voor parking Charleroi Airport.

Lees meer
Adres parkeerplaatsRue des Hauchies 10, 6060, Gilly
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met ProPark bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over ProPark
ProPark wordt gemiddeld beoordeeld met 9
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "Perfect, voor herhaling vatbaar ! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willemiek Tavenier- 21-07-2019 "Heel handige manier om je auto snel te laten parkeren. Alles prima verlopen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Armen Harunyan- 19-07-2019 "We zijn zeer tevreden. ons auto werd op tijd opgehaald en afgeleverd. de jongen moest bij het afleveren nog even op ons wachten, waarvoor dank. bij elkaar erg vriendelijk en klantgericht!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-07-2019 "Super goed meegevallen. We gaan er nog gebruik van maken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
R.R Furrer- 16-07-2019 "Wij kregen onze auto terug met eem waas van betongruis op onze auto, terwijl wij hem gewassen en gezogen ingeleverd hadden. Jammer !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-07-2019 "Na een rit van 2u was het leuk om u auto gewoon naar een afgesproken plaats te brengen,geen parking te moeten zoeken in deze drukte. We werden vriendelijk onthaald,er werd foto"s genomen van de auto in de staat dat hij zich bevond. Koffers uitladen sleutels afgeven en we moesten ons geen zorgen meer maken... Nadat we terug geland waren een telefoontje om te laten weten dat je terug was,daar kregen we de melding dat we terug moesten bellen als we onze bagage hadden en dan zouden ze de auto brengen.Het enige minpuntje was, dat het voor ons onduidelijk was waar we onze auto terug konden oppikken ,na even te zoeken waren we er toch geraakt.Schiphol is ook enorm groot en wat onduidelijk in aanwijzingen. Bij onze auto aangekomen werden we opgewacht door vriendelijke jongens(ook al was het midden in de nacht) Samen een toertje rond de auto gedaan,om te kijken als er niets beschadigd is,km stand nakijken en we konden richting huiswaarts gaan. Ik zou dit zeker en vast opnieuw doen bij mn volgende vliegreis."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-07-2019 "Communicatie verliep erg soepel via de telefoon. Bij heenreis was de chauffeur stipt op tijd op de afgesproken locatie aan het wachten. Bij terugreis ongeveer 10 minuten moeten wachten. All-in-all, heel goede ervaring."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-07-2019 "Prettige manier van parkeren. Je hoeft je nergens druk om te maken. Betrouwbaar en snel. Aangenaam geprijst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-07-2019 "Alles goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-06-2019 "Prima, accurate service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bastiaan Bel- 20-06-2019 "het was een afschuwelijke ervaring. Ik raad u ten zeerste aan uw auto mee te geven aan Valetparking. Ik kwam terug rond middernacht en had dus gezorgd voor vodoende brandstof in de auto meer dan 50% in de tank. De auto kreeg ik terug met een brandend benzine lampje en de meter stond ver onder nul. De chauffeur was direct verdwenen dus belde ik het kantoor. Het antwoord was "ik ben operator en niet voor deze problemen'"" beneden op Schiphol kunt u tanken. Helaas , daar kon Valet niets aan doen was de installatie buiten gebruik en moest ik op zoek naar een ander tank station. Die vond ik op aanwijzing langs de A4. Ik tankte let wel 56 Liter terwijl de tankinhoud 55 liter is. Dus nagenoeg leeg. zij hebben zeker 300 km met mijn auto gereden in de buurt van Utrecht want er waren 2 radio zenders afgestemd in de regio Utrecht. Advies, maak geen gebruik van Vlet parking A dam Schiphol. Let wel de beoordeling 8,0 past niet en is niet aan te passen door de beoordelaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mirjam Hollander- 20-06-2019 "Prima service! Gekozen voor Valet parking, alles verliep op rolletjes voor zowel de heen als terugreis. Fijn dat je 's nachts binnen 10 minuten naar huis kunt rijden en nagenoeg geen tijd kwijt bent met wachten. Zou het zo weer doen op deze manier."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Janse de Jonge- 14-06-2019 "Prima service met duidelijke uitleg tegen een zeer redelijke prijs. Een ding is op Schiphol wat lastig: als je aankomt na een vlucht is het de bedoeling dat je eerst naar een hogere verdieping gaat en je daar de auto daar weer gaat halen bij de vertrekhallen 1,2,of 3. Auto's staan dus niet bij de aankomsthallen en dat geeft even wat verwarring. Schipholservice helpt je daarbij."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-06-2019 "Very good experience. Didn't have to wait at all."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leroy van de Pol- 06-06-2019 "Helemaal goed. Ze hebben precies gedaan wat belooft is. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-06-2019 "Prima service en erg vriendelijke medewerkers. Kleine aanbeveling voor een 10 score. De auto staat bij aankomst terug al klaar. Maar verder prima geregeld. Volgende keer weer!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Klein- 03-06-2019 "Snelle service correcte afhandeling."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jarno - 20-12-2017 "Prima, houden zo!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Vriendelijke man! tamelijk kleine parkeerplaats voelt dan wel vertrouwd en was goed beveiligd en belicht. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ruben van Hoof- 19-12-2017 "Fijn alternatief van luchthaven parkeren en mogelijkheid tot opladen van mijn Tesla was perfect."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Charleroi Airport Parking bij Vliegen en Parkeren

Via Vliegen en Parkeren vindt u een ruim aanbod van parkeren Charlerois Airport. Zodra u uw reisgegevens heeft ingevuld tonen wij direct ons beschikbare aanbod in de door u opgegeven periode. U kunt vervolgens het aanbod vergelijken op basis van uw eigen wensen en behoeften. Zodra u uw ideale parkeerplek heeft gevonden kunt u deze direct reserveren. U ontvangt vervolgens binnen enkele minuten een reserveringbevestiging waar alle informatie netjes staat vermeld. Zo bent u binnen enkele minuten voorzien van parkeren Airport Charleroi. De bevestiging is uw parkeerkaart en toont u bij de parkeerplaats. Mocht u vragen hebben, check eens onze FAQ-pagina, hier vindt u alle veel gestelde vragen van onze klanten met bijbehorende antwoorden.

Airport Charleroi Shuttle bij ProPark

Bij ProPark parkeert u middels een bij de prijs inbegrepen shuttle service. Indien u met de parkeervorm shuttle parkeren parkeert dan wordt u middels een Charleroi Airport shuttle vervoert van de parkeerplaats naar het vliegveld en andersom. U dient zowel bij aankomst als vertrek een halfuur van te voren contact op te nemen met de gereserveerde parkeerplaats om aan te geven hoe laat u arriveert. Op deze manier kan de parkeerplaats optimaal rekening houden met uw aankomsttijd en u zo snel mogelijk helpen. Op onze parkeervormen pagina vindt u een uitgebreide uitleg middels tekst, afbeeldingen en video’s!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )