#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen
Parkeren bij Charleroi Airport

Het vergelijken van de parkeerprijzen van de parkeergelegenheden rondom Charleroi Airport en vliegveld Charleroi zelf is erg gemakkelijk op onze website. Hierboven selecteert u het aantal dagen dat u uw auto wenst te parkeren bij luchthaven Charleroi en vervolgens zult u een overzicht zien van de tarieven van alle beschikbare parkings. Vergelijk de aanbieders met elkaar op het gebied van afstand, prijs en parkeermogelijkheden. Zodoende vindt u de aanbieder die perfect aansluit bij uw wensen!

Adres Rue des Frères Wright 8, 6041 , Charleroi, Belgie
Hoe werkt Vliegen en Parkeren?
1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeerd.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.
Parkeervormen bij Charleroi Airport
Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttlebus naar de luchthaven gebracht.

Goedkoop Parkeren Charleroi Airport

Indien u gebruik maakt van onze website bent u er zeker van dat u een keuze maakt die niet alleen goedkoop is maar ook betrouwbaar en zorgvuldig. Ook kunt u op vliegveld Charleroi  parkeren indien u wenst te parkeren op het vliegveld zelf in plaats van een externe aanbieder. Indien u kust om uw auto te parkeren rondom Charleroi kun u er zeker van zijn dat u te maken heeft met erkende bedrijven. Velen zijn al jaren specialist en men prijst de parkeergelegenheden dan ook om hun service en betrouwbaarheid. Shuttle parkeren Charleroi is altijd beschikbaar, ook bij nachtvluchten kunt u hier gebruik van maken.

Prijzen parkeren Charleroi Airport

De prijzen die gerekend worden voor het parkeren van uw auto in of rondom Charleroi verschillen behoorlijk. Ter vergelijking: een aanbieder rekent voor 1 of 8 dagen parkeren € 55 terwijl de andere aanbieder begint met € 13 en voor 8 dagen € 63 vraagt. Gelukkig kunt u via onze zoekmachine gemakkelijk het aantal dagen selecteren en vervolgens een keuze maken tussen de parkings bij Charleroi

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...