#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Vergelijk parkeren Charleroi Airport

Jaarlijks vliegen er maar liefst 8 miljoen reizigers vanaf Charleroi Airport. De luchthaven is gevestigd in Charleroi en is daarmee zeer centraal en goed bereikbaar gelegen. Echter begint de reis van deze reizigers niet bij Charleroi Airport. Nee, de reis naar de luchthaven gaat hier namelijk nog vooraf. En een belangrijk onderdeel hiervan; het parkeren Charleroi Airport. Wij Willen u graag helpen om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen.

Via ons platform bieden wij verschillende mogelijkheden aan om te parkeren luchthaven Charleroi. U hoeft enkel uw wensen in te vullen en de verschillende parkeerplaatsen worden voor u vergeleken op gebied van service, faciliteiten en niet onbelangrijk; de prijs! Zo helpen wij u graag wat orde te scheppen in de soms chaotische wereld van parking Airport Charleroi. Reserveer eenvoudig, binnen 2 minuten en zonder reserveringskosten!

 

Open aanbiederlijst
Adres Rue des Frères Wright 8, 6041 , Charleroi, België
Kaart bekijken

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeermogelijkheden Charleroi AirportParkeermogelijkheden Charleroi Airport

 

Categorie

Beste optie

Best beoordeeld:

ProPark

Goedkoopste parking:

A1 Parking

 

Parkeren op loopafstand

P1 & P2

Aantal parkeermogelijkheden:

7 parkeeraanbieders

 

Wilt u parkeren Airport Charleroi? Wij helpen u alle verschillende mogelijkheden even op een rijtje te zetten. In het bovenstaande overzicht kunt u eenvoudig zien welke parking het best beoordeeld is en welke parking de laagste tarieven heeft. Bovendien kunt u zien welke parkeermogelijkheden zich op loopafstand bevinden en hoe veel verschillende aanbieders er zijn. Op dit moment wordt er nog geen valetservice aangeboden. 

 

Parkeren met shuttle service

Er zijn 7 aanbieders die allen het parkeren middels shuttleservice aanbieden. Daarnaast is er een enkele officiële Airport Charleroi parking die dit ook aanbiedt. Hieronder worden er enkele mogelijkheden beschreven:

  • ProPark is de best beoordeelde aanbieder. De parking ligt op 9 minuten reistijd van de luchthaven af en is 20 uur per dag geopend van 4:00 tot 00:00.
  • A1 Parking is in de bovengenoemde periode de meest voordelige parking en deze is gelegen op slechts 7 minuten reistijd van de terminal af. Ook is deze parking geopend van 4:00 tot 00:00.
  • P3 Charleroi Airport is de enige officiële parkeerplaats waar u middels een shuttleservice reist. Ten opzichte van de onofficiële aanbieders, is deze parking het minst voordelig. De reistijd is 10 minuten.

 

Parkeren op loopafstand

Er zijn enkel officiële mogelijkheden om te parkeren op loopafstand. Dit is natuurlijk een handige manier van parkeren, maar hier betaalt u wel de prijs voor. Hieronder staan ze beschreven:

  • Lock Park is de duurste parkeermogelijk en bevindt zich op slechts 2 minuten loopafstand van de terminal. Het is een aparte zone binnen de P1 parking die extra beveiligd is en extra faciliteiten aanbiedt.
  • P1 & P2 Charleroi Airport zijn minder duur dan dat Lock Park is. Echter zijn zij nog steeds het minst voordelig ten opzichte van onofficiële parkings. De loopafstand naar de luchthaven is bij P1 5 minuten en bij P2 is deze 10 minuten.
  • P4 Charleroi Airport is de laatste parkeermogelijkheid die de luchthaven aanbiedt en is een stuk goedkopen dat bovengenoemde officiële opties. Het nadeel is dat er geen shuttleservice aan verbonden zit en dat de loopafstand 20 minuten is.

 

De voordelen van Parkeren bij Charleroi Airport

Wilt u graag bij vliegveld Charleroi parkeren? Wij hebben de verschillende voordelen van deze keuze voor u op een rijtje gezet. U kunt het vliegveld namelijk ook met het Openbaar Vervoer bereiken, maar dit is verre van ideaal.

Ten eerste is het bereiken van Charleroi Airport erg lastig met het Openbaar Vervoer. U bent afhankelijk van vaste routes, tijdstippen en eventuele vertragingen. Dit kan enorm veel stress opleveren wanneer u op tijd wil zijn voor uw vlucht.

In tegenstelling is het bereiken van de luchthaven met de auto zeer eenvoudig! De luchthaven is namelijk gelegen in een uitgestrekt wegennet. Neem bijvoorbeeld de route vanaf de stad Eindhoven. Met de auto bent u binnen 2 uur bij de luchthaven. Reist u met het Openbaar Vervoer, kost het u 4,5 uur.

Indien u alleen reist, is het reizen met het OV voordeliger dan het parkeren. Echter is het vaak veel voordeliger om benzinekosten op te splitsen indien u met meerdere personen reist.

 

Extra Nuttige Informatie

Onze algemene voorwaarden vindt u hier

De Top 5 Goedkoopste parkings vindt u hier

De parkeertarieven van Charleroi Airport vindt u hier

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )