P2 Charleroi Airport

Airport-Charleroi-parking-P2

Vanwege de toenemende drukte bij Charleroi Airport kan het druk worden bij het parkeren op de luchthaven. Wij willen u daarom goed informeren, zodat u zorgeloos op reis kunt. Rondom de luchthaven zijn er meerdere opties om uit te kiezen voor het parkeren Charleroi Airport. Om u goed op de hoogte te houden kijken we deze keer naar de parking Charleroi Airport P2, wat een on-airport parkeerlocatie is. Alle handige informatie over deze parkeeroptie zoals de prijs, locatie en het adres bespreken we hieronder. 

 

Tarieven Charleroi P2

Buiten het feit dat deze parking online niet te reserveren is, is ook de prijs niet de meest voordelige. Uw auto staat een week geparkeerd bij deze parking voor welgeteld € 99. Tussen de verschillende alternatieven voor het parkeren rondom de luchthaven lopen de tarieven erg uiteen. In de onderstaande tabel vergelijken we de tarieven van P2 Airport Charleroi met 3 alternatieven die door ons worden aangeboden.

Overzicht van de Parkeertarieven bij Charleroi Airport
ParkingKosten per weekService 
P2 Charleroi Airport
€ 99,00 - week
€ 12,038- dag
Lopen
5 min
Informatie
Travel Park€ 34,00 - week
€ 4,25 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Gate Park€ 34,00 - week
€ 4,25 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Park to Go€ 35,00 - week
€ 5,00 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Charleroi Low Cost Parking€ 35,00 - week
€ 5,00 - dag
Shuttle
3 min
Reserveer
Shuttle Express Charleroi€ 39,00 - week
€ 4,87 - dag
Shuttle
11 min
Reserveer

Zoals te zien in de tabel bestaan er grote verschillen tussen de prijzen van de officiële parkings van de luchthaven zoals Airport Charleroi P2, en de alternatieve parkeeropties die via onze website te boeken zijn. De alternatieven liggen vaak net iets verder van de luchthaven, maar garanderen via een shuttleservice dat u direct naar de luchthaven gebracht wordt. U bespaart daarmee geld zonder dat u iets inlevert op het gebied van gemak of comfort!

Alles wat u moet weten over P2 vliegveld Charleroi

Allereerst moeten we vermelden dat het op de P2 Charleroi niet mogelijk is om vooraf online te reserveren. Hoewel de parking wel bedoeld is voor langdurig parkeren, is het in tegenstelling tot de andere opties niet mogelijk om vooraf een plek te boeken en weet u enkel bij aankomst of er een plek beschikbaar is. Wél bedraagt de loopafstand vanuit deze parking naar beide terminals slechts 5 minuten. Charleroi P2 is een parkeergarage met meerdere verdiepingen, er is hier dus ook een mogelijkheid tot overdekt parkeren. Daarnaast is deze parking ook 24 uur per dag geopend en kunt u op elk willekeurig moment van de dag bij deze parking terecht. Het adres van de parking is: Rue Charles Lindbergh, 6041 Charleroi, België.

 

Disclaimer:

  • Let op: parking P2 Charleroi Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Charleroi Airport website. 
  • Ons voordelige parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 
  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode mei 2024.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving