P1 Charleroi Airport

Parking_P1_Charleroi

Zoals de titel doet vermoeden bespreken we in dit artikel alle info over de parkeergelegenheid vliegveld Charleroi P1. Deze parking wordt aangeboden door de airport zelf en is dus niet beschikbaar via onze website.

Omdat wij van vliegen en parkeren begrijpen dat het lastig is om een keuze te maken tussen de verschillende parkings, vergelijken we graag alle mogelijke opties voor u voor goedkoop parkeren Charleroi Airport. In deze blog geven we u alle relevante informatie betreffende de locatie, prijs, en hoe u het beste geld kunt besparen wanneer u op zoek bent naar een parking!

 

Tarieven P1 Charleroi Airport

De tarieven voor parkeren op Charleroi airport lopen ontzettend uiteen. Een week parkeren bij vliegveld Charleroi P1 kost u € 118, waarbij het losse dagtarief € 29 bedraagt. In onderstaande tabel staan de tarieven Charleroi Airport P1 met de door ons aangeboden off-airport opties. Alle prijzen in de tabel zijn voor 8 dagen parkeren inclusief een gemaakte reservering vooraf. Als u niet van tevoren reserveert, zullen de tarieven hoger uitvallen.

Overzicht van de Parkeertarieven bij Charleroi Airport
ParkingKosten per weekService 
P1 Charleroi Airport
€ 118,00 - week
€ 14,75 - dag
Lopen
2 min
Informatie
Travel Park€ 34,00 - week
€ 4,25 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Gate Park€ 34,00 - week
€ 4,25 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Park to Go€ 35,00 - week
€ 5,00 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Charleroi Low Cost Parking€ 35,00 - week
€ 5,00 - dag
Shuttle
3 min
Reserveer
Shuttle Express Charleroi€ 39,00 - week
€ 4,87 - dag
Shuttle
11 min
Reserveer

 

Prijsverschillen

Zoals u ziet zijn de off-airport parkings een stuk goedkoper. Dit komt doordat zij gebruik maken van een shuttle service die u bij het vliegveld afzet na het parkeren. Samen met de voordelige prijs van deze parkings vormen zij een gedegen tegenhanger van de officiële airport parkeermogelijkheden.

 

Alles wat u moet weten over de parking P1 Charleroi Airport

De P1 Charleroi locatie is de meest dichtbij gelegen optie en bevindt zich in de onmiddellijke omgeving van de Terminal. Deze garage heeft meerdere verdiepingen en is daarom overdekt, enkel op de bovenste etage van deze parking staat uw auto niet overdekt geparkeerd. De ligging van deze parking en de non-stop openingstijden zorgen ervoor dat u binnen 2 minuten in de terminal staat. Het is vooral de ligging die zorgt voor de drukte bij deze parking, de beheerders raden u dan ook aan om uw parkeerplaats van tevoren te reserveren.

Via een QR-code kunt u de parking inrijden, mits u gereserveerd heeft natuurlijk. Hierna krijgt u een ticket die u bij dient te houden tot het moment van uitrijden. Het adres P1 Charleroi Airport is: Rue Charles Lindbergh, 6041 Charleroi, België.

 

Disclaimer:

  • Let op: P1 Charleroi Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Charleroi Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 
  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode mei 2024.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving