P3 Charleroi Airport

Parking_P3_Charleroi

In dit artikel wordt alle informatie besproken over de parking genaamd Charleroi Airport P3. Wij helpen u graag op weg met het vinden van de juiste parking door het vergelijken van alle beschikbare opties voor parkeren Charleroi Airport! De P3 Charleroi is een officiële airport parking en is dus niet te boeken via onze service. Toch willen we graag transparant zijn en u informeren over de locatie, prijs en mogelijkheden om geld te besparen.

 

Tarieven P3 Charleroi Airport

De prijzen voor parkeren bij het vliegveld zijn erg uiteenlopend. Beneden in de tabel staat de prijs van Airport Charleroi P3 met daaronder 3 van de door ons aangeboden alternatieven. Zoals u ziet, is de prijs voor 8 dagen op vliegveld Charleroi P3 € 57 inclusief reservering, terwijl het losse dagtarief is € 24 zonder reservering. Vergelijk deze met onze alternatieven in de onderstaande tabel zodat u een stuk voordeliger op reis kan!

Overzicht van de Parkeertarieven bij Charleroi Airport
ParkingKosten per weekService 
P3 Charleroi Airport
€ 57,00 - week*
€ 7,13 - dag
Lopen
25 min
Informatie
Travel Park€ 34,00 - week
€ 4,25 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Gate Park€ 34,00 - week
€ 4,25 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Park to Go€ 35,00 - week
€ 5,00 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Charleroi Low Cost Parking€ 35,00 - week
€ 5,00 - dag
Shuttle
3 min
Reserveer
Shuttle Express Charleroi€ 39,00 - week
€ 4,87 - dag
Shuttle
11 min
Reserveer

Zoals u kunt zien zijn is de P3 Charleroi niet bepaald de goedkoopste optie voor het parkeren rondom de luchthaven. De verschillen tussen de airport parkings en de door ons aangeboden alternatieven aanzienlijk. Vaak staat u via de officiële airport parkings sneller op de luchthaven, echter is ook dit hier niet het geval zoals te zien in de tabel. We laten u graag de aanzienlijke verschillen in prijs zien tussen de parkings aangeboden door de luchthaven, en de door ons aangeboden alternatieven. U levert vaak namelijk niets in op het gebied van gemak, terwijl u een significant bedrag bespaart op uw reis!

 

Alles wat u moet weten over P3 Vliegveld Charleroi

Deze parking ligt op iets minder dan 2 kilometer lopen van de terminal. Gelukkig wordt er wel een shuttleservice aangeboden die ongeveer elke 10 minuten rijdt. Via deze shuttleservice bedraagt de reistijd naar de terminal nog eens 10 minuten. Deze parking is niet overdekt en daarbij ook niet 24 uur per dag geopend. Wel kunt u vanaf 4 uur ‘s nachts u uw auto parkeren bij deze parking. U kunt ervoor kiezen om bij deze parking vooraf te reserveren of bij aankomst een parkeerplaats te boeken tegen een iets hoger tarief. Het adres voor Charleroi P3 is: Rue d'Heppignies, 6041 Gosselies, België.

 

Disclaimer:

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode mei 2024.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Charleroi Airport parkeren website.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving