P4 Charleroi Airport

Parking_P4_Charleroi

De titel geeft het al aan, in deze editie van onze blog komt de P4 Charleroi Airport aan bod. Deze parkeergelegenheid wordt aangeboden door de airport zelf en is niet te boeken via onze dienst. Desondanks voorzien wij u graag van alle nodige informatie omtrent de verschillende aanbieders voor lang parkeren Charleroi Airport. Hier beneden bespreken we graag de locatie, prijs en mogelijkheden om geld te besparen wanneer u op zoek bent naar een parkeerplaats bij deze luchthaven.

 

Tarieven Charleroi P4

Zoals u in ons eerdere artikel heeft kunnen zien, zijn de prijzen bij de luchthaven Charleroi erg verschillend. Tussen de parkings van het vliegveld zelf bestaan grote verschillen, echter zijn de alternatieven die aangeboden worden door ons zo goed als altijd goedkoper en dat willen we u graag laten zien door middel van de tabel hieronder. De prijs voor 8 dagen parkeren bij Airport Charleroi P4 bedraagt € 62, mits u vooraf een reservering heeft gemaakt. Het losse dagtarief is € 24 zonder reservering. De tabel beneden vergelijkt deze parking met enkele door ons aangeboden alternatieven.

Overzicht van de Parkeertarieven bij Charleroi Airport
ParkingKosten per weekService 
P4 Charleroi Airport
€ 62,00 - week
€ 7,75 - dag
Lopen
20 min
Informatie
Travel Park€ 34,00 - week
€ 4,25 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Gate Park€ 34,00 - week
€ 4,25 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Park to Go€ 35,00 - week
€ 5,00 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Charleroi Low Cost Parking€ 35,00 - week
€ 5,00 - dag
Shuttle
3 min
Reserveer
Shuttle Express Charleroi€ 39,00 - week
€ 4,87 - dag
Shuttle
11 min
Reserveer

Zoals al eerder vermeld kunt u zien dat er een zeker prijsverschil bestaat tussen de officiële parkings en de meer dan geschikte alternatieven die te boeken zijn via onze website. In veel gevallen zijn deze prijsverschillen het resultaat van een langere afstand naar de terminal die overbrugt wordt door een shuttleservice. Echter bent u in het geval van vliegveld Charleroi P4 ook qua reistijd en comfort een stuk gunstiger af bij de voorgestelde opties in de tabel.

 

Alles wat u moet weten over P4 Airport Charleroi

P4 Charleroi is veruit de goedkoopste optie die beheerd wordt door het vliegveld zelf. Echter levert u met deze lage prijs wel in op gemak en comfort. De P4 vliegveld Charleroi ligt op een loopafstand van 20 minuten van de dichtstbijzijnde terminal. Tevens wordt er géén shuttleservice aangeboden, lopen is dus uw enige optie. Ook biedt deze parking geen optie tot overdekt parkeren. Een pluspunt is wel dat deze parking 24 uur per dag open is. U kunt dus ook ‘s nachts terecht om uw auto te parkeren. Als u reserveert bij deze parking, krijgt u een QR-code die u bij de ingang dient te presteren. Ook is er de mogelijkheid om ter plekke een plaats te reserveren, echter bent u dan niet verzekerd van een plek en zullen de tarieven hoger uitvallen. Het adres van vliegveld Charleroi P4 is: Rue d'Heppignies, 6041 Charleroi, België.

 

Disclaimer:

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode mei 2024.
  • De prijzen van P4 Charleroi komen van de officiële Charleroi Airport website. 
  • Meer info over een alternatieve parking? Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder en reserveer direct via onze website.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving