#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Informatief 12 Aug 2019

P2 Charleroi Airport

P2 Charleroi Airport

Vanwege de toenemende drukte bij Charleroi Airport kan het druk worden bij het parkeren op de luchthaven. Wij willen u daarom goed informeren zodat u zorgeloos op reis kunt. Rondom de luchthaven zijn er meerdere opties om uit te kiezen voor het parkeren Charleroi Airport. Om u goed op de hoogte te houden kijken we deze keer naar de parking Charleroi Airport P2, wat een on-airport parkeerlocatie is. Alle handige informatie over deze parkeeroptie zoals de prijs, locatie en het adres bespreken we hieronder. 

Alles wat u moet weten over P2 vliegveld Charleroi

Allereerst moeten we vermelden dat het op de P2 Charleroi niet mogelijk is om vooraf online te reserveren. Hoewel de parking wel bedoelt is voor langdurig parkeren, is het in tegenstelling tot de andere opties niet mogelijk om vooraf een plek te boeken en weet u enkel bij aankomst of er een plek beschikbaar is. Wél bedraagt de loopafstand vanuit deze parking naar beide terminals slechts 10 minuten. Charleroi P2 is een parkeergarage met meerdere verdiepingen, er is hier dus ook een mogelijkheid tot overdekt parkeren. Daarnaast is deze parking ook 24 uur per dag geopend en kunt u op elk willekeurig moment van de dag bij deze parking terecht. Het adres van de parking is: Rue Charles Lindbergh, 6041 Charleroi, België.

Tarieven Charleroi P2

Buiten het feit dat deze parking online niet te reserveren is, is ook de prijs niet de meest voordelige. Uw auto staat een week geparkeerd bij deze parking voor welgeteld €91,00. Tussen de verschillende alternatieven voor het parkeren rondom de luchthaven lopen de tarieven erg uiteen. In de onderstaande tabel vergelijken we de tarieven van P2 Airport Charleroi met 3 alternatieven die door ons worden aangeboden. Let op, de onderstaande tarieven zijn gebaseerd op de periode van 30 April tot en met 7 en 14 April!

 

8 dagen

14 dagen

Afstand

P2

€ 91,00

€ 147,00

10 min lopen

Propark

€ 29,00

€ 50,00

9 min met shuttle

A1 Parking

€ 29,99

€ 49,00

7 min met shuttle

Parking Pas Cher

€ 42,00

€ 69,00

7 min met shuttle

Prijsverschillen

Zoals te zien in de tabel bestaan er grote verschillen tussen de prijzen van de officiële parkings van de luchthaven zoals Airport Charleroi P2, en de alternatieve parkeeropties die via onze website te boeken zijn. De alternatieven liggen vaak net iets verder van de luchthaven, maar garanderen via een shuttleservice dat u direct naar de luchthaven gebracht wordt. U bespaart daarmee geld zonder dat u iets inlevert op het gebied van gemak of comfort!

Bekijk informatief-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )