#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Informatief 12 Aug 2019

P3 Charleroi Airport

P3 Charleroi Airport

In dit artikel wordt alle informatie besproken over de parking genaamd Charleroi Airport P3. Wij helpen u graag op weg met het vinden van de juiste parking door het vergelijken van alle beschikbare opties voor parkeren Charleroi Airport! De P3 Charleroi is een officiële airport parking en is dus niet te boeken via onze service. Toch willen we graag transparant zijn en u informeren over de locatie, prijs en mogelijkheden om geld te besparen.

Alles wat u moet weten over P3 Vliegveld Charleroi.

Deze parking ligt op iets minder dan 2 kilometer lopen van de terminal. Gelukkig wordt er wel een shuttleservice aangeboden die ongeveer elke 10 minuten rijdt. Via deze shuttleservice bedraagt de reistijd naar de terminal nog eens 10 minuten. Deze parking is niet overdekt en daarbij ook niet 24 uur per dag geopend. Wel kunt u vanaf 4 uur ‘s nachts u uw auto parkeren bij deze parking. U kunt ervoor kiezen om bij deze parking vooraf te reserveren of bij aankomst een parkeerplaats te boeken tegen een iets hoger tarief. Het adres voor Charleroi P3 is: Rue d'Heppignies, 6041 Gosselies, België

Tarieven P3 Charleroi Airport

De prijzen voor parkeren bij het vliegveld zijn erg uiteenlopend. Beneden in de tabel staat de prijs van Airport Charleroi P3 met daaronder 3 van de door ons aangeboden alternatieven. Zoals u ziet is de prijs voor 8 dagen op vliegveld Charleroi P3 €51,00m, het losse dagtarief is €7,29. Vergelijk deze met onze alternatieven in de onderstaande tabel zodat u een stuk voordeliger op reis kan!

Let op, de onderstaande tarieven zijn berekend op de datum van 11 april tot en met 18 en 25 april. De tarieven kunnen hoger uitvallen als u niet van tevoren reserveert.

 

8 dagen

14 dagen

Afstand

P3

€ 51,00

€ 86,00

10 min met shuttle

A1 Parking

€ 27,99

€ 47,00

7 min met shuttle

Park & FLY

€ 35,00

€ 58,00

5 min met shuttle

Propark

€ 38,00

€ 59,00

9 min met shuttle

Prijsverschillen

Zoals u kunt zien zijn is de P3 Charleroi niet bepaald de goedkoopste optie voor het parkeren rondom de luchthaven. De verschillen tussen de airport parkings en de door ons aangeboden alternatieven aanzienlijk. Vaak staat u via de officiele airport parkings sneller op de luchthaven, echter is ook dit hier niet het geval zoals te zien in de tabel. We laten u graag de aanzienlijke verschillen in prijs zien tussen de parkings aangeboden door de luchthaven, en de door ons aangeboden alternatieven. U levert vaak namelijk niets in op het gebied van gemak, terwijl u een significant bedrag bespaart op uw reis!

Bekijk informatief-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )