#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Tips 12 Aug 2019

P4 Charleroi Airport

P4 Charleroi Airport

De titel geeft het al aan, in deze editie van onze blog komt de P4 Charleroi Airport aan bod. Deze parkeergelegenheid wordt aangeboden door de airport zelf en is niet te boeken via onze dienst. Desondanks voorzien wij u graag van alle nodige informatie omtrent de verschillende aanbieders voor lang parkeren Charleroi Airport. Hier beneden bespreken we graag de locatie, prijs en mogelijkheden om geld te besparen wanneer u op zoek bent naar een parkeerplaats bij deze luchthaven.

Alles wat u moet weten over P4 Airport Charleroi

P4 Charleroi is veruit de goedkoopste optie die beheert wordt door het vliegveld zelf. Echter levert u met deze lage prijs wel in op gemak en comfort. De P4 vliegveld Charleroi ligt op een loopafstand van 20 minuten van de dichtstbijzijnde terminal. Tevens wordt er géén shuttleservice aangeboden, lopen is dus uw enigste optie. Ook biedt deze parking geen optie tot overdekt parkeren. Een pluspunt is wel dat deze parking 24 uur per dag open is. U kunt dus ook ‘s nachts terecht om uw auto te parkeren. Als u reserveert bij deze parking, krijgt u een QR code die u bij de ingang dient te presteren. Ook is er de mogelijkheid om ter plekke een plaats te reserveren, echter bent u dan niet verzekerd van een plek en zullen de tarieven hoger uitvallen. Het adres van vliegveld Charleroi P4 is: Rue d'Heppignies, 6041 Charleroi, België.

Tarieven Charleroi P4

Zoals u in ons eerdere artikel heeft kunnen zien, zijn de prijzen bij de luchthaven Charleroi erg verschillend. Tussen de parkings van het vliegveld zelf bestaan grote verschillen, echter zijn de alternatieven die aangeboden worden door ons zo goed als altijd goedkoper en dat willen we u graag laten zien doormiddel van de tabel hier beneden. De prijs voor 8 dagen parkeren bij Airport Charleroi P4 bedraagt €45,00. Het losse dagtarief is €6,43. De tabel beneden vergelijkt deze parking met 3 door ons aangeboden alternatieven. Let op, de onderstaande tarieven zijn berekend op de datum van 25 april tot en met 2 en 9 mei. Als u niet vooraf reserveert, zullen de tarieven hoger uitvallen.

 

8 dagen

14 dagen

Afstand

P4

€ 45,00

€ 86,00

20 min lopen

Propark

€ 29,99

€ 50,00

9 min met shuttle

A1 Parking

€ 35,00

€ 49,00

7 min met shuttle

Park & FLY

€ 42,00

€ 58,00

5 min met shuttle


Prijsverschillen

Zoals al eerder vermeld kunt u zien dat er een zeker prijsverschil bestaat tussen de officiële parkings en de meer dan geschikte alternatieven die te boeken zijn via onze website. In veel gevallen zijn deze prijsverschillen het resultaat van een langere afstand naar de terminal die overbrugt wordt door een shuttleservice. Echter bent u in het geval van vliegveld Charleroi P4 ook qua reistijd en comfort een stuk gunstiger af bij de voorgestelde opties in de tabel.

Bekijk tips-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )